Annonce
Team Esbjerg

Final 4 er aflyst: Team Esbjerg går glip af de største kampe i klubhistorien

Estavana Polman og Team Esbjerg får ikke mulighed for at spille en forrygende Champions League-sæson til ende. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Der bliver ikke noget Final 4-fnalestævne i kvindernes Champions League i håndbold - og det ærgrer de sig virkelig over i Team Esbjerg, der ellers havde spillet sig frem til de afgørende kampe.
Annonce

Der bliver alligevel ikke afgørende Champions League-kampe for Team Esbjerg.

Det Europæiske Håndboldforbund, EHF, har nemlig valgt at suspendere årets turnering, hvor det danske mesterhold ellers har imponeret alt og alle og spillet sig frem til en kvartfinale mod montenegrinske Buducnost.

Finalestævnet i Champions League skulle have været afviklet i begyndelsen af september i Budapest i Ungarn, men coronavirussen er fortsat ikke så meget under kontrol, at EHF mener, det er forsvarligt at afvikle kampene.

Det ærgrer direktør HC Warrer helt vildt.

- Der er ikke så meget at gøre, men vi er da enormt ærgerlige. Vi stod foran de største kampe i Team Esbjergs klubhistorie, og det var kampe, som vi allesammen havde set utrolig meget frem til, siger han.

Annonce

Ked af det

Cheftræner Jesper Jensen sidder med den samme følelse.

- Vi er ikke Györ, der er i det her selskab hver eneste gang, så lige nu er jeg rigtig ked af det. Og jeg må sige, at det kommer bag på mig, at man definitivt aflyser allerede nu.

- EHF har tidligere talt om at udsætte til medio oktober. Det kunne måske have været en mulighed. Der er mere end tre måneder til, så i den periode kunne der være sket meget omkring coronaen. Eksempelvis valgte man jo at skubbe mændenes Final 4 til mellem og nytår.

HC Warrer mener, det på alle måder er en trist nyhed.

- Men vi er ved at være rimelig tykhudede. Vi fik også afbrudt ligaen på et tidspunkt, hvor vi stod foran alle de sjove kampe, så en aflysning af de sjove Champions League-kampe  indrammer vil egentlig meget godt en utrolig mærkelig og fuldstændig uforløst sæson.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce