Annonce
Sønderjyske Ishockey

Final4-billetten blev fejret: SønderjyskE flåede Rødovre midtover

Martin Eskildsen er i forrygende form i øjeblikket. Han scorede sit holds andet mål i storsejren over Rødovre. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
SønderjyskE skulle lige i gang. Så kom målene. Mario Simionis spillere buldrede hen over Rødovre og vandt 8-1.
Annonce

Ishockey: Sådan fejrer man en Final4-billet.

SønderjyskE var søndag eftermiddag i aktion i Rødovre. Det var blot to døgn efter, at SønderjyskE sikrede sig den sidste plads blandt de fire bedste efter 16 runder med en sejr over Esbjerg Energy.

Mario Simioni og hans spillere red videre på bølgen søndag med en storsejr over Rødovre.

I første periode var der ellers ikke meget, der lugtede af en lussing. SønderjyskE vandt skudstatistikken beskedent med 7-6. På måltavlen stod der stadig 0-0.

Men det gjorde der ikke ret længe i en anden periode, der skulle vise sig at blive særdeles begivenhedsrig. Efter 36 sekunder satte Steffen Frank sit hold i gang med scoringen til 0-1. Blot et minut senere udbyggede Martin Eskildsen den føring. Eskildsen er i glimrende form i øjeblikket.

Det blev værre for Rødovre midt i perioden. I et powerplay efter en Rødovre-udvisning spillede SønderjyskE sig frem til en mulighed til Victor Rollin Carlsson, der scorede til 0-3.

Kort efter fik Rødovre en ny udvisning og blev straffet igen. Cameron Brown fik sidste stav på et SønderjyskE-angreb. 0-4.

Annonce

Tættere på topholdet

SønderjyskE fandt en femte målscorer efter 36 minutter. Brendan Harms scorede SønderjyskE's femte mål i anden periode mod et Rødovre-hold, der syntes at holde ophørsudsalg.

Det efterhånden ydmygede hjemmehold fik dog rettet en smule - omend det blot var kosmetisk - op på en for dem forfærdelig anden periode. Joshua Heerwagen reducerede til 1-5 et minut inden anden pause.

Tredje periode var dog ikke ret gammel, inden SønderjyskE sikrede, at det endte i en ydmygelse af værterne.

I en ny lynstart efter pausen scorede Cameron Brown til 1-6, og mindre end et halvt minut senere stod der så 1-7. Victor Rollin Carlsson gjorde Brown kunsten efter og scorede sit andet mål i kampen.

Med den vilde scoringsfrekvens, SønderjyskE havde vist i anden periode og i begyndelsen af trejde, var der nærmest tale om en reel scoringstørke i det følgende kvarter. Lige indtil Rasmus Lyø med 30 sekunder igen i et powerplay stod for dagens sidste SønderjyskE-scoring. 1-8 stod der på måltavlen, da der var spillet 60 minutter.

En magtdemonstration af SønderjyskE og en afklapsning af Rødovre.

Sejren betyder, at SønderjyskE har skrabet 29 point sammen. Topholdet Rungsted er stadig langt væk, men SønderjyskE fik dog gjort indhug i forspringet til rækkens bedste hold, som tabte i overtid til Herning.

Rungsted er ni et halvt point væk, og derfor er det naturligvis ikke et oplagt fokus at skulle indhente sjællænderne.

SønderjyskE kan i første omgang glæde sig over, at offensiven i øjeblikket er i højt gear.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce