Annonce
Tønder

Finalister er fundet: 2019's bedste ishus kan løbe med erhvervspris

Maria Degn Clausen og Café Fru Dax kan i år løbe med Tønder Erhvervsråds erhverspris. Hun er en af tre finalister. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
En dommerkomité har nu valgt de tre finalister, der skal dyste om Tønder Erhvervsråds erhvervspris. Café Fru Dax på Rømø er med i opløbet sammen med PTI Europa og Centralvaskeriet.

Tønder: De tre virksomheder, der kan vinde Tønder Erhvervsråds erhvervspris i år, er nu fundet. En dommerkomité har som finalister udvalgt PTI Europa A/S, Centralvaskeriet A/S, samt Cafe Fru Dax, der tidligere på året blev kåret som Danmarks bedste ishus.

- Der var kommet rigtig mange gode og motiverende indstillinger – og der er ingen tvivl om, at der i Tønder Kommune findes mange ildsjæle og virksomheder, der er med til at skabe engagement og sikre vækst i det lokale erhvervsliv. Men dommerkomiteen fandt, at de tre finalisters indsats var særlig bemærkelsesværdig og fortjente en finaleplads, fortæller Bo Kjelkvist, formand i Tønder Erhvervsråd, i en pressemeddelelse.

Vinderen af Erhvervsprisen'19 bliver kåret den 19. november ved et awardshow. Vinderen modtager en præmie på 10.000 kroner, der er sponsoreret af Kreditbanken Tønder, et diplom samt en vandrepokal med virksomhedens navn.

Annonce

Finalisterne

Føgende virksomheder er finalister og kan vinde årets erhvervspris:

PTI Europa A/S, Jürgen Lorenzen - virksomheden holder til ved Hjerpsted.

Cafe Fru Dax, Maria Degn Clausen - caféen ligger på Lakolk.

Centralvaskeriet A/S, Søren Gram Fuglsang - vaskeriet ligger i Løgumkloster.

Vinderen findes den 19. november ved et awardshow.

En række priser

De tre finalister bliver præsenteret ved årets awardshow, der afholdes i samarbejde med Tønder Kommune. Derefter vil Tønder Erhvervsråds medlemmer stemme om, hvem der skal vinde.

Og det er ikke kun vinderen af erhvervsprisen, der kåres denne dag. Vinderne af Den Sociale Virksomhedspris, Iværksætterprisen, Ungeprisen og Initiativprisen vil også blive udnævnt. Udover kåringen af rækken af vindere vil der være et oplæg ved kok Thomas Rode Andersen.

Tidligere har blandt andre Brinksgaard, Okholm Lighting og Brøns Maskinforretning vundet årets erhvervspris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce