Annoncørbetalt indhold

Find de populære ncs farver til renovering af din bolig her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forårets spiren og lys hænger oftest sammen med gør det selv projekter i vores hjem. En tid vi igen lægger mærke til, hvad der trænger til en kærlig hånd efter vinterens mørke tid. Energien følger oftest med, da solens stråler ligeledes titter frem.


Annonce

Tid til forandring

En ny farve på din vægge er måske tiltrængt. Eller en anden kontrast til at skabe ekstra liv kan også være noget, du har overvejet længe. Med de populære ncs-farver er der mange muligheder for at finde lige den farve, du drømmer om til din vægge i din bolig find alle ncs-farver her. Det er smukke farver, som spænder fra natur til mere kontrastrige farver, dog med en flot glød og et harmonisk skær. Som også kan stå i kontrast til andet interiør i dit hjem.

Æstetiske rum

Inden man maler kan det være en god ide at lade sig inspirerer af andre billeder, hvor man kan se farven på væggen. Det finder du samtidig også via linket. Det skaber måske dertil også inspiration til andet forandring, for i forårets lys ser man mange gange sine ting i et andet lys. Nogle møbler er måske mere slidt end forventet og nyt må derfor til. Det kan ligeledes give inspiration til nye og spændende æstetiske rum.

Vigtige tip inden malerarbejdet

Afvaskning og reparation af dine vægge m.m. er altid vigtigt at få gjort inden du maler. Det bidrager til et flottere malerarbejde. Produkterne er også at finde på selv samme side, hvor du finder de populære ncs farver. Din bestilling kan dertil foregå via nettet, hvilket er praktisk. Oveni at du også kan få varerne leveret direkte til din hoveddør.

Opbevaring af dit malergrej

Malergrej udover maling kan fås i varierende priser. Det kan godt betale sig, at købe pensler og ruller i en god kvalitet. Det betaler sig, når der skal males kanter og større flader. De kan sagtens opbevares tildækket i plast, hvis du skal bruge dem dagen efter ellers bør de stilles i blød og rengøres. Det sikrer, at du har godt malergrej i længere tid.

Gode råd om malerteknikker

Som alt andet håndværk kan det være en god ide, at søge råd om malerteknikker, inden du går i gang. Det vil lønne dit gode håndværk, som du heraf kan være stolt af. Med mindre du allerede har høstet erfaring heri.

Tak fordi du læste ovenstående artikel. Vi håber den var brugbar for dig som læser og ser dig gerne snart retur igen her på siden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.