Annoncørbetalt indhold

Find den billigste og bedste fagforening

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forestil dig en verden, hvor arbejderne ikke er forenet og ikke kan bruge en fælles stemme. Her er arbejderne som de selvstændige nødt til blot at tale fra egen spinkle stemme. Under den industrielle revolution i 1800tallet var dette en realitet.

Arbejderne havde ikke de store partier i folketinget, havde ikke a-kasser og de havde ikke fagforeninger. De måtte selv forhandle sig frem til den mest lukrative aftale med chefen, som derfor i sidste ende havde hånden over deres fremtid.

Annonce


Vælg din egen fagforening 

I dag er vi så heldige, at vi har en masse fagforeninger. Vi har fagforeninger som DM fagforening, der dækker mange forskellige faggrupper. Der er også fagforeninger, som dækker specifikke grupper.

Spørgsmålet er derfor, hvilken du skal vælge. På din uddannelse eller ved jobstart er du måske blevet forbundet med en fagforening, som er specifik for din faggruppe. Men det er som oftest ingen ting, der skulle hindre, at du blot skifter din fagforening.

Du kan ende med en bedre dækning for færre penge. Nogle fagforeninger har i øvrigt en masse mærkesager, som du måske ikke engang er engageret i. Derfor vil du med stor fordel kunne undersøge de mange fagforeninger, som er tilgængelige og vælge derefter.

Hvis man kan få samme dækning eller bedre for færre penge, hvorfor så ikke gøre det? Du har masser at vinde, hvis du melder dig ind I en fagforening. Og du er langt mere sikker, når du ved, at du har nogen bag dig.


Kan du stå uden fagforening? 

Man kunne måske også tænke tanken, at det slet og ret er ligegyldigt med en fagforening. Pengene kan jo blot spares helt. Spørgsmålet er dog hvor hensigtsmæssigt det er.

Tænk igen 200 år tilbage til tiden, hvor vi ikke engang havde et demokrati. Selvom vi kan være sure på politikere og gebyrer til fagforeninger, er en verden uden disse langt værre.

Hvis arbejdere, selvstændige og faggrupper ikke kan samle sig og forene deres stemme, står de pludselig i et scenarie, hvor deres arbejdsbetingelser bliver langt sværere at forhandle. Men det er faktisk ikke kun solidariteten i, at man skal stå sammen i sin fagforening.

Det handler også om din personlige sikkerhed. Hvis du har oplevet at blive behandlet på en dårlig måde på din arbejdsplads, vil det i mange tilfælde være fagforeningen, som skal komme dig til undsætning.

Det kunne være en ubegrundet fyring, misligholdelse af sygedag eller feriedage. Der er mange krænkelser på arbejdspladsen, som fagforeningen er eksperter til at håndtere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.