Annoncørbetalt indhold

Find din drømmerejse hos C&C Travel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nu er sommerferien på vej, og det betyder for mange danskere, at det er tid til ferie. Hvis du stadig ikke har bestilt ferie endnu, kan du med fordel gå ind på cctravel.dk. På dette rejsebureaus hjemmeside kan du blive dejligt inspirereret til, hvor din næste feriedestination skal være.

Rejsebureauet har nemlig en feriefinder, så hvis du er helt på bar bund med rejseinspirationen, kan du blot lade feriefinderen komme på en destination. Du skal blot angive, hvornår du gerne vil afsted og så kommer feriefinderen med en række forslag. Det er nemt og overskueligt.

Annonce

Et rejsebureau med samvittighed

Når du vælger at rejse med C&C Travel, vælger du også at rejse med et bureau, der har samvittighed. C&C Travel gør nemlig en dyd ud af, at virksomhedens vækst skal være bæredygtig. Deres succes som rejsebureau skal altså ikke være bekostning af feriedestinationens lokalbefolkning – succesen skal tværtimod hjælpe lokalbefolkningen. Derfor har rejsebureauet blandt andet fokus på at vælge hoteller, der er lokalejede. Ligesådan har rejsebureauet også fokus på at vælge lokale samarbejdspartnere, så dine penge bliver i det land, som du besøger. Derudover har rejsebureauet også hjælpeprogrammer. Blandt andet har de doneret penge til vandrensningsanlæg i Thailand og til en organisation, der hjælper gadebørn i Vietnam. Når du derfor også gerne vil kunne pakke din gode samvittighed med i kufferten, bør du vælge C&C Travel.

Flere eksotiske destinationer

Når du rejser med C&C Travel, har du også mulighed for at komme til flere eksotiske destinationer. Deres feriesteder inkluderer alt fra Argentina til Vietnam. Når du derfor gerne vil langt væk fra den jyske vestkyst, er dette rejsebureau et fortræffeligt valg. Rejsebureauet holder dig også i hånden under hele rejsen. Det giver dig mulighed for at udforske spændende steder, mens du samtidig ved, at du har et helt rejsebureau i ryggen, hvis du oplever udfordringer eller problemer på din rejse. Det giver dig en større tryghed, når du gerne vil ud at rejse.

Et dansk rejsebureau med over 30 års erfaring

En god grund til at vælge C&C Travel er, at rejsebureauet har mere end 30 års erfaring med at skræddersy rejser. Derfor har de også været igennem alle tænkelige situationer – og fundet løsninger på dem. Virksomheden holder til i Valby, så derfor er det også dansk kundeservice du møder. Både når du planlægger ferien, når du har spørgsmål, og hvis der opstår problemer under rejsen. Det giver en stor tryghed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.