Annoncørbetalt indhold

Find din næste ledningsfri støvsuger

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du træt af din gamle støvsuger derhjemme? Synes du også ledningen kommer lige lovlig meget i vejen, når du møver dig fra rum til rum med støvsugeren over skulderen? Så kan du prøve en ledningsfri støvsuger, der ikke bare gør dig fri af ledninger, men også sikrer dig langt mere bevægelsesfrihed, når du tager den ugentlig svingom med støvsugeren i hjemmet. Læs videre og find ud af, hvad en ledningsfri støvsuger kan gøre for dig.

Engang kunne man kun støvsuge på en måde. Det var støvsugeren ud af skabet, ledningen i stikkontakten, og så sugede man sig ellers fra værelse til værelse hen over linoleumsgulv, gulvtæpper, træ og beton. Dengang tænkte ingen over, hvor irriterende det var, at man skulle skifte stikkontakt for hvert værelse, man trådte ind i. Jo kortere ledning man havde, jo mere irriterende var det. Der var bare ikke andre alternativer dengang.

Annonce

Det er der heldigvis i dag. En ledningsfri støvsuger er nemlig en fremragende løsning på, hvor irriterende det kan være med en helt almindelig støvsuger. Ikke nok med du slipper for at snuble over den i øvrigt alt for korte ledning, du får simpelthen meget mere frihed til at bevæge dig rundt i hjemmet.

Bor du eksempelvis i flere etager, er der masser af fordele ved en ledningsfri støvsuger. Den vejer nemlig under halvt så meget som en almindelig, og det betyder, at du slipper for hold i ryggen, når du løfter din støvsuger op ad trapperne til første sal. En ledningsfri støvsuger klarer den opgave inklusiv trapperne med et snuptag.

Bedst i støvsuger test

Der findes rigtig mange mærker på markedet i dag. Og faktisk tilbyder de alle en ledningsfri støvsuger til hjemmet. Dyson var en af de første, for de har altid været de mest innovative derude. Herefter fulgte store mærker som Bosch, Miele og Electrolux, og du kan i dag få en ledningsfri støvsuger i alle mulige varianter.

Hvor Dyson er kendte for deres innovative tilgang til støvsugning og lettere futuristiske modeller, så er Bosch og Miele langt mere praktiske i deres design. De er flotte og lette at håndtere, men det er med det praktiske og grundige for øje, de er produceret. De er vel tyske. Hvis du er mere til det stilrene og tidløse design, så er svenske Electrolux også et godt bud på en vinder. De er designet i en flot stil, der ikke går ud over støvsugningskvaliteten.

Derfor er der ledningsfri støvsugere uanset hvilken smag, man har for rengøring. Om det skal være innovativt, praktisk eller slet og ret flot at se på, er helt op til dig. Du kan dog være sikker på, at de største mærker på markedet samtidig producerer støvsugere i rigtig høj kvalitet.

En typisk ledningsfri støvsuger kan holde strøm i 40 – 60 minutter, og der er derfor rigeligt med tid til at nå rundt til nullermændene i alle husets hjørner. I dag klarer en ledningsfri støvsuger sig lige så godt, når det kommer til sugeevne, som en almindelig støvsuger vil gøre. Det eneste, du skal huske, er at sætte den tilbage i opladeren igen efter brug. Det kan nemlig tage op til 3, 4 eller måske 6 timer at lade en ledningsfri støvsuger op fra bunden.

Annonce

Alternativer på markedet til en ledningsfri støvsuger

En ledningsfri støvsuger er ikke det eneste, du kan få som alternativ til din sløve og tunge støvsuger derhjemme. Har du hørt om, hvad robotterne kan klare i dag? De kan nemlig støvsuge for dig også.

Faktisk er nogle af de bedste robotter, der findes til daglig brug netop robotstøvsugere. De kan klare støvsugningen, mens du er på arbejde eller ude for dagen, og så når du kommer hjem, er der fint og støvfrit på gulvet. Robotstøvsugere på markedet i dag er så avancerede, at de endda kører sig selv til opladning, når de løber tør. Se, det er smart teknologi, der vil noget.

Det kan også lade sig gøre at erhverve sig en billig håndstøvsuger ved siden af din ledningsfri støvsuger. En håndstøvsuger er en støvsuger, du kan bruge til at samle krummer, skidt og andet småt snavs op med. Hvis du eksempelvis elsker at sidde i sofaen og snacke chips og saltstænger, så klarer din håndstøvsuger alle krummerne for dig, før du kan nå at åbne næste pose.

Hvis du har fnuller i hjørnerne af dit hjem, som din almindelige eller ledningsfri støvsuger ikke kan nå, så er det en fremragende idé med en håndstøvsuger, der klarer støvet i alle de trænge hjørner rundt omkring. En billig håndstøvsuger er et fremragende supplement til din ledningsfri støvsuger.

Er du endnu ikke overbevist om fordele ved en ledningsfri støvsuger, så besøg stovsugertest.dk og læse meget mere om, hvad så en model kan gøre for dig. Det kan være, du bliver finder inspiration til dit næste store støvsugerkøb.

Dette artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.