Annoncørbetalt indhold

Find dit næste mødelokale i Vestjylland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og mangler et kursuscenter i Danmark, som kan være med til at opfylde alle dine behov og ønsker. Et sted, hvor der er mulighed for store, flotte mødelokaler, og hvor der er mulighed for en god service til dig og dine ansatte. Det kan også være at I bare ønsker, at gå en tur i deres park, for bagefter at vende tilbage til et mødelokale. Hvis dette lyder som noget for dig, så er det måske mødelokaler tæt ved Herning og Holstebro, som du skal vælge til dit næste arrangement. Men hvad kan et kursuscenter i Vestjylland tilbyde dig? Det kan du blive meget klogere på i denne artikel.


Annonce

Alle mødeloakler med AV-udstyr 

Laugesens Have et et kursuscenter, velindrettet med AV-projektor, whiteboardtavle og kridttavle, flipover, samt værktøjskasse med skriveredskaber. Både i Herning og Holstebro er det muligt at holde online møder, med andre udenfor huset. Der er fire mødelokaler på dette kursuscenter, som er udstyret med stor touchskærm og poly kamera.


Meget velfungerende grupperum

Det kan være at din gruppe får et behov for mindre grupperum, i forbindelse med jeres møde, kursus eller konference, og dertil har Laugesens Have også 15 mindre mødelokaler eller grupperum, hvor der er plads til 8-10 personer. Grupperummene stilles frit til rådighed, uden at I skal betale ekstra, og kan reserveres ved en nærmere aftale. Her får I mulighed for at trække jer tilbage, og arbejde i mindre grupperinger, med opgaver, udfordringer eller bare for at få lidt forandring. Et mindre mødelokale kan være med til at rykke folk sammen, samt at opnå et andet fokus. Hvis vejret er fantastisk, så kan I også holde møderne udenfor i deres park.


Mødelokaler tæt ved både Herning og Holstebro

Laugesens Have har en beliggenhed helt ude på landet i Vestjylland, men er dog i kort køreafstand fra byer som Herning, Holstebro, Ringkøbing, Skjern og Videbæk. Det ligger nærmest centralt, både til natur og by, og du får hos Laugesens Have både himmel, park og stilhed, til at reflektere og arbejde i.

Du kan booke helt fleksibelt, og både have korte møder, dagsmøder, flerdagsmøder med overnatning, bespisning og underholdning. Hos Laugesens Have sørger de for det hele, efter de har aftalt det nærmere med dig. De kan nemlig tilbyde følgende til dit selskab:

  • Fleksible arrangementer
  • Moderne faciliteter til en rimlig pris
  • Rigeligt med plads, samt gratis parkering
  • Lækker mad
  • Mulighed for en overnatning helt op til 100 personer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.