Annoncørbetalt indhold

Find inspiration til dit badeværelse

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du er træt af, hvordan dit badeværelse ser ud, kan det være en dyr omgang at få lavet et helt nyt. Men meget kan gøres, hvis blot man giver det nyt liv med nyt tilbehør og badeværelsesmøbler.

Her er 5 fifs til at peppe badeværelset op uden at bruge en formue.

Annonce

1.Badeværelsesskab

Hvis du udskifter møblementet hvori håndvasken er placeret, kan man nemt skabe luft og plads på et ellers småt badeværelse. Vælger du et møbel med luft under, er det både nemt at komme til med støvsugeren og du får samtidig mere gulvplads.

2.Spejl

Spejle giver lys og giver en effekt af, at rummet er større. Hvis du har plads kan du have både et spejl over badeværelsesskabet og et kropsspejl. Der findes spejle i alle former og størrelser, men jo større et spejl nu større virker rummet. Et rundt spejl kan være en flot kontrast til firkantede fliser og møblementer. Du kan få et smukt rundt spejl med lys i, kan virkelig få et badeværelses til at se helt nyt ud, med mere plads og lys.

3.Tilbehør

Håndklæder, badeværelsesmåtte og badeforhæng er alle mindre dyre at skifte ud, end at lave helt om på et badeværelse, og nyt tilbehør i en ny farve eller mønster, eller ved at holde det simpelt i sort, hvidt eller gråt, kan gøre en stor forskel i forhold til prisen. Så har du udvaskede håndklæder, i forskellige falmede farver, så gem dem til vinduespudsning eller strandturene og køb nogle nye lækre håndklæder. Fold dem pæn sammen og lig på en hylde eller i et skab.

4.Pynt

Et badeværelse behøver ikke at være sterilt og uden hygge. Sæt planter, stearinlys og nogle fine holdere eller små fade til smykker, vatrondeller osv. Hvis dit badeværelse skal have se gennemført ud, så køb tingene i samme farver eller materiale.

5.Gem det grimme væk

Kurve, kasser og andet opbevaring er genialt til et badeværelse, hvor man gerne vil have, at det summer af ro og velvære. Køb derfor nogle fine fletkurve eller nogle kasser af metal eller andet og opbevar toiletpapir, rengøringsmidler og alt andet, som du har liggende, der ikke ser pænt ud.

Et perfekt sted, at lede efter inspiration til ens badeværelse er på Pinterest, her finder du alverdens tips og inspiration til smarte løsninger, flotte detaljer, og de nyeste trends. Så er du sikret et flot badeværelse, når først du går i gang.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.