Annonce
Varde

Findes der en leder på Agerbæk Skole?

Annonce

Læserbrev: Vi har som forældre til en dreng i 6. kl. oplevet et uskønt forløb, hvor vi blev tvunget til at finde et andet skoletilbud til vores søn. Skolelederen gav udtryk for, at hvis vi ikke flyttede ham, ville han blive flyttet til et adskilt rum og sidde alene.

Vi ved, at det ikke kun er vores søn, som er problemet i klassen. I hele skoleforløbet har der været problemer i klassen. Vi har samarbejdet med lærere og ledelsen, og vi har bidraget med, at vores søn kom i kontakt med en psykolog og andre fagfolk, som alle uafhængigt af hinanden sagde, at han ikke alene var problemet. Der har også været fagfolk på klassen, som efterfølgende har givet udtryk for, at det ikke kun er vores søn, som bidrager til dårlig trivsel.

Vi oplever, han er gjort til syndebuk for alle problemer i klassen. Vi tænker meget på det børnesyn, skolelederen har, hvor man som professionel lægger ansvaret over på et barn og stempler ham som værende problemet. Dette fritager lederen for selv at tage et ansvar og være vedholdende i at få klassen til at fungere og trives.

Det kan godt være, lederen nu føler, han har handlet i forhold til klassen og dermed har sin ryg fri over for de andre forældre. Vi spørger os selv – er det god ledelse? Hvad med vores søn, som skal bære ansvaret og være stemplet som problemmageren?

Kenneth Bjerre, skoleleder for Agerbæk-Starup Skole, har sendt følgende svar: "Jeg tror, at der vil være forståelse for, at enkeltsager ikke kan drøftes igennem avisen."


Vi har som forældre til en dreng i 6. kl. oplevet et uskønt forløb, hvor vi blev tvunget til at finde et andet skoletilbud til vores søn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce