Annonce
Kolding

Fire byggegrunde ved Kongeåen er klar

Fire byggegrunde med Kongeåen i baghaven udbydes nu til salg i Vamdrup. Priserne er fra 550.000 til 575.000 kr. Foto: Kolding Kommune
Nu er anden del af en ny udstykning i Vamdrup klar til salg. Grundene fuldender boligområdet Bastrup Engvej, der i alt kommer til at bestå af 12 parceller.

Vamdrup: Kolding Kommune udbyder nu de sidste fire byggegrunde i en ny udstykning ved Bastrup Engvej i den vestligste ende af Vamdrup.

De fire parceller har praktisk talt Kongeåen i baghaven. De ligger nemlig i bunden af Bastrup Engvej lige der, hvor Kongeåen løber under Kirkevej.

Fra Bastrup Engvej er der kort afstand til Vamdrup Skole Vest, Vamdrup Kirke og Arena Syd med svømmehal og andre idrætsfaciliteter og kulturtilbud. I Vamdrup er der desuden både bibliotek, biograf og et rigt handelsliv. Fra Vamdrup er der kun 10 minutter i bil til motorvejen.

Annonce

Det hele hænger sammen

De 12 parceller i det nye boligområde Bastrup Engvej er første etape af en lidt større bydel, som planlægges at skulle ligge mellem Hvidkærgårdsvej og Kirkevej. På længere sigt forventes der yderligere 30 nye byggegrunde i samme område. Den nye bydel kommer altså til at binde Vamdrup vest sammen med Bastrup.

De fire byggegrunde er Bastrup Engvej 10, 11, 12 og 13. Tilbudsfristen er den 4. maj 2021. Foto: Kolding Kommune

De fire nye grunde varierer i størrelser fra cirka 890 til cirka 1.100 kvadratmeter. Prisen er fra 550.000 kroner til 575.000 kroner. Prisen er inklusiv tilslutningsbidrag til el, vand og kloak.

Der er frist for at komme med købstilbud på grundene tirsdag den 4. maj kl. 12:00. Salgsmaterialet ligger på hjemmesiden komtilkolding.dk/byggegrunde, men kan også fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen på telefon 79 79 16 77 eller e-mail via dipa@kolding.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev For abonnenter

Hundelufter sigtet for drabsforsøg påkalder sig selvforsvar, fordi han var blevet overfaldet med en skovl

Annonce