Annonce
Sydjylland

Fire coronasmittede er i kritisk tilstand i regionen

Der er nu fire alvorligt syge coronapatienter i regionen. Arkivfoto: Dado Ruvic/Reuters
Fire personer i Region Syddanmark er nu så syge af coronavirus, at de ligger på intensivafdeling. Onsdag var tallet to. Samtidig steg antallet af indlagte i regionen fra 12 onsdag til 15 torsdag. På landsplan er der nu 153 indlagte. Seks er døde.
Annonce

Sag: Fire syddanskere er så alvorligt syge af coronavirus, at de ligger på intensivafdeling i respirator. Det oplyser Region Syddanmark torsdag middag. Dermed blev antallet af kritiske patienter fordoblet fra to onsdag til fire torsdag. Samtidig steg antallet af indlagte fra 12 onsdag til 15 torsdag.

På landsplan er antallet af indlagte næsten fordoblet på to dage. Tirsdag var tallet 82, mens der torsdag var 153 indlagte. 77 af dem bor i Region Hovedstaden. 13 af dem er på intensiv og udgør således næsten halvdelen af landets intensivpatienter. Dem var der torsdag 30 af. Samtidig steg antallet af døde fra fire onsdag til seks torsdag. Ingen af dem hører under Region Syddanmark. Ifølge Sundhedsstyrelsen skal dødsfaldene forstås således, at de "er registreret indenfor 60 dage efter påvist coronainfektion, men hvor den ikke nødvendigvis er den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet".

1.132 personer er nu smittet i Danmark, mens 8.746 er blevet testet.

På verdensplan var der torsdag 194.909 smittede personer, mens 7.876 var døde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

26 har haft covid-19 i Varde Kommune

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce