Annoncørbetalt indhold

Fire gode råd til når du vil sælge privat på nettet

Dette indhold er sponsoreret
Annonce

Det er blevet et stort fænomen i Danmark at sælge sin ting på nettet. Der er opstået flere forskellige hjemmesider og apps, som kan hjælpe dig med at komme af med de ting, som du har gemt væk i garagen, og med gls kan du nemt sende dine ting til køber. Uanset grunden, så er der mange gode steder, hvor du sikkert og nemt kan sælge dine ejendele. Derfor får du i denne artikel fire gode råd til, hvordan du bedst kommer af med dine ting.

Skriv alle detaljer ned

Når du skal sælge dine ting på nettet, så er det en god ide at sørge for at skrive alle de detaljer ned i salgsopslaget, som du har mulighed for at finde. Vil du for eksempel gerne sælge ud af tøjet i sit skab, så er det en god ide at skrive størrelsen, farven og de forskellige materialer ned. Er den en bestemt kjole, som ikke tåler at blive vasket i vaskemaskinen så skriv det i opslaget, så har køber en bedre forudsætning for at vide, hvilket produkt de ser på skærmen. Vil du gerne sælge elektronik, så er det for eksempel en god ide at skrive ned, hvad år det er produceret, og hvilke specifikke anvendelser det har.

Gode billeder giver hurtigt salg

Når du skal sælge dine brugte ting, så er det en god ide at tage de bedste billeder mulige af produktet. Dette gør, at du fanger køberen øje på hjemmesiden, og det gør det nemmere at vise, hvilket produkt du egentlig har til salg. Når du tager dine billeder, er det for eksempel en god ide at stryge det tøj, som du gerne vil sælge. Når du gerne vil sælge elektroniske dele, så er det en god ide at gøre skærmen ren for fingeraftryk og snavs. Vil du gerne sælge en cykel, så giv den en god vask, inden du tager billedet. Husk på, at de bedste billeder giver det hurtigste salg.

Vær realistisk, når du sætter prisen

Vil du gerne sælge dine ting på nettet privat, så er det vigtigt, at du husker, at prisen skal passe til produktet. Det har måske været din yndlingsjakke i flere år, og den er det bedste køb, du nogensinde har gjort, men dette betyder ikke, at prisen skal være den sammen, som da du først købte jakken. Har du taget det produkt, som du gerne vil sælge i brug, er en god tommelfingerregel, at den pris du skal sælge til er det halve af den pris, som du købte produktet til i butikken.

Husk den god tone

Skal du sælge på nettet er det vigtigt, at du holder den professionelle tone. Du er nu sælgeren, og det er derfor dig selv, som står for at vise varerne frem i det bedste lys muligt. Vil du gerne have en god handel i hus, så er det derfor en god ide at tage den positive kasket på og finde de bedste salgsargumenter frem fra skuffen.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.