Annonce
Varde

Fire ildsjæle i Nørre Nebel IF hædret med sølvemblemer

Tommy Jepsen sammen med Lars Petersen, formand for Nørre Nebel IF. PR-foto.
Tommy Jepsen, Lars Hansen, John Pedersen og Claus Fahl har alle gennem mere end 15 år gjort en stor, frivillig indsats i fodboldklubben. Det er de nu blevet anerkendt for.

Nørre Nebel: Fire frivillige fra Nørre Nebel IF blev hædret på en særlig måde ved afslutning på forårets turneringer. Klubben havde nemlig søgt DBU Jylland om sølvemblemer til dem - den slags uddeles kun til personer, der i over 15 år har været frivillige i en klub.

Sølvemblemerne gik til:

Tommy Jepsen, som gennem over 20 år har været træner og holdleder for diverse fodboldhold i Nørre Nebel IF og Blåbjerg Samarbejdet. Derudover har han siddet to år i Nørre Nebel IF's bestyrelse og hjulpet med en lang række opgaver i foreningen.

Lars "Jon" Hansen har i over 20 år været holdleder for en lang række af klubbens Herre Senior- og Oldboys-hold. Han står for praktiske ting som tipskassen, øl og sodavand og trøjevask. Lars "Jon" Hansen stiller også op til alle træninger, hvor han pumper bolde og gør de øvrige rekvisitter klar til trænerne.

John Pedersen har gennem 16 år i Nørre Nebel IF været træner for U15-drenge, U19-drenge og senest Dame Senior. Han har været med i bestyrelsen i fire år, hvor han i to år var klubbens formand. I hele hans periode i klubben har han været træner, men også kunnet finde tid til at være frivillig dommer i ungdomskampe.

Claus Fahl har siddet i Nørre Nebel IFs bestyrelse i otte år og har gennem næsten 20 år været ansvarlig for kridtningen af klubbens fodboldbaner. Claus Fahl har gjort en indsats for Nørre Nebel IF's opgaver i forbindelse med Bork Festival og hjælper med praktisk arbejde på stadion.

Annonce
Lars Hansen havde for første gang i flere år meldt afbud til en træning, så han fik overrakt sin nål dagen efter. PR-foto.
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Aabenraa

Kæmpe narkofangster ved grænsen

Annonce