Annonce
Haderslev

Fire olieforureninger: Tankvogn med gylle fik banket hul i hydrauliktanken

Tankvognen var på vej til biogasanlægget i Bevtoft, da kardanakslen brækkede og bankede hul i tanken med hydraulikolie. Foto: Brand & Redning Sønderjylland
Annonce

KASTVRÅ/HJERNDRUP/VOJENS: En tankvogn på vej med gylle til biogasanlægget i Bevtoft var fredag eftermiddag ude for et uheld. Kardanakslen knækkede og bankede hul i tanken med hydraulikolie klokken 16.49.

Det skete på Spangåvej, hvor der rendte cirka 100 liter hydraulikolie ud. Der blev for tredje gang fredag rekvireret en vejrenser.

Anden gang var ved Hjerndrup, hvor politiet efter klokken 16.17 tweetede en advarsel ud om, at det på Hjerndrupvej blev arbejdet med at fjerne hydraulikolie fra vejen.

Hvem, der havde tabt det, er uklart. Men indsatslederen vurderede, at det var fra et landbrugsredskab.

Dagens første vejrensning var ved gymnasiet i Haderslev om formiddagen, hvor en lastbil fik slået hul i sin dieseltank.

Men der var faktisk fire olieforureninger fredag. Den sidste blev konstateret på Dyssebakken i Vojens. Her blev indsatslederen kaldt ud lørdag formiddag. Falck Vojens rensede vejen. Der var der kun spildt dieselolie ud over cirka to kvadratmeter vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce