Annoncørbetalt indhold

Fire ting, du bør bruge din ferie på at få tjekket op på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være mange ting, som går igennem hovedet på én, når man har fået ferie. Som regel lægger man den praktiske rolle fra sig og lader sig drømme væk til stunder med afslapning, ro og fred fra forpligtelser.

Men måske bør du netop bruge dit nyfundne overskud til at få styr på de ting, du ikke har tænkt over i en travl hverdag, hvor daglige gøremål overtager alt dit overskud. Derfor kan du herunder læse om fire ting, som du med fordel kan bruge ferien på at få styr på.

Annonce


Betaler du for meget for din a-kasse?

Det kan virke absurd at spekulere på, hvad der mon skal ske, hvis du mister dit arbejde, og derfor kan det også virke helt fjernt at gå i gang med at lægge en plan for det. Men det er nu engang bare nødvendigt, for den dag, du står og skal bruge en a-kasse, er det for sent.

Men når nu du allerede er i gang med at kigge på det, kan du lige så godt sikre dig, at du er medlem af en a-kasse, du har råd til, og at prisen stemmer overens med det, du får ud af den. Hvis du har en fagforening, tilbyder den ofte, at du kan oprette en a-kasse der. Men lad dig ikke narre af, at det synes let og enkelt at samle fagforening og a-kasse. Gå ind på forskellige a-kassers hjemmesider, eller mød nogle af de bedste a-kasser her, hvor alt er samlet ét sted.


Er du dækket, hvis der sker noget?

Ligesom med a-kassen kan det virke omsonst at gå og tænke over, hvad der mon kan ske med dig. Men det kan lige passe, at et piskesmæld sætter sig godt fast – og så er du nødt til at betale alle omkostningerne selv.

Hvad end det er kiropraktor, fysioterapeut eller noget helt tredje, du er nødt til at henvende dig til, er det ofte en dyr affære at skulle betale ti ture derhen, hvorfor en ordentlig personforsikring kan være en rigtig god ide. Får man ikke bugt med alle skavankerne, kan det nemlig gå hen og blive endnu værre og i værste tilfælde ender i en sygemelding fra arbejde. Du kan også miste dele af din førlighed, så vær altid ordentligt dækket.


Er du i en fagforening, der passer til dig?

Behøver jeg som akademiker virkelig at være medlem af en fagforening, der passer til mig? Ja! Fagforeningen er dit bedste kort på hånden, hvis du har bøvl med din arbejdsplads. Derfor er det også vigtigt, at du vælger én, der har forstand på, hvad du laver, så den kan give dig den bedst mulige rådgivning.

Derudover har fagforeninger også ofte kurser og andre events, som kan gavne din videre udvikling inden for dit felt. Derfor bør du tænke godt over, hvilken fagforening der bedst muligt kan hjælpe dig videre.


Er din økonomi i balance?

Den daglige økonomi kan være svær at snakke om. Faktisk er det noget af det, danskerne har sværest ved at snakke om, hvilket flere danske medier har berettet om. Men når du nu har tiden til at sætte dig ned og få kigget på økonomien, er det en god mulighed for dig for at tjekke op på, at økonomien er som den skal være.

Betalingsaftaler kan eksempelvis være guld værd, hvis du ikke ønsker at modtage et hav af rudekuverter hver måned, hvilket kan virke uoverskueligt. Sørg derfor for at få betalingsaftalerne aktiveret, så du kan regne med, hvad du skal af med hver måned.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.