Annonce
Billund

Fire udenlandske spillere havde kvalificeret sig til finalerne

Der var kamp til stregen, da Billund Tennisklub havde klubmesterskab. PR-foto
Regn udsatte doubler fra lørdag til søndag

Billund: Der var klubmesterskaber i Billund Tennisklub lørdag 7. september.

Dagen blev indledt med tre singlekampe i henholdsvis damesingle, herresingle A og herresingle B.

Hos damerne mødtes Marian Lundsgaard Hansen og Carina Wegge Theider. Her trak Marian det længste strå med cifrene 6-2, 7-5.

I herre A-rækken blev det Lars Jørgensen og Morten Theider, der kom til at stå over for hinanden, da Tahir Pedersen, som havde kvalificeret sig, blev nødt til at trække sig. Lars vandt 6-1, 6-1.

Herresingle B var et opgør mellem Johs Poulsen og Bali de la Rosa. Bali vandt med cifrene 2-6, 6-2, 6-2.

På grund af regn måtte doublerne udsættes til søndag.

Ana og Rok Zgalin Kobe var i mixed doublefinalen for tredje gang, men hidtil uden sejr. De spillede mod Søren Falk Jepsen og Carina Wegge Theider, som vandt 4-6, 6-3, 6-1.

Annonce
Nogle af kampene ved klubmesterskabet måtte udsættes til søndag på grund af regnen. PR-foto

God integration

I herredoublen var der oprindeligt individuel tilmelding, hvorefter holdene blev sammensat af bestyrelsen. Efter de indledende kampe havde Folmer Mikkelsen og hans nye makker Alex Diego Aguilar kvalificeret sig til en kamp mod Morten Theider og Johs Poulsen. Her vandt Folmer og Alex 6-2, 6-1.

Bestyrelsen for Billund Tennisklub stolte af, at det er lykkedes at få integreret flere udenlandske spillere så godt, at hele fire havde kvalificeret sig til finalerne, oplyses det.

I løbet af dagen blev der også tid til sodavand og pølser.

Bestyrelsen i Billund Tennisklub er stolte over, at fire udenlandske spillere nåede finalen. PR-foto
Lørdagen blev indledt med tre singlekampe i henholdsvis damesingle, herresingle A og herresingle B. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce