Annonce
Esbjerg

Firmaet Prueba Cybersecurity inviterer alle virksomheder til hacker-event

Købstædernes Forsikring i Esbjerg er vært for et gå-hjem-møde for alle virksomheder om faren for hackning. Firmaet Prueba Cybersecurity vil fortælle og demonstrere hvor og hvordan hacking truer virksomhederne. Privatfoto
Annonce

Esbjerg: Torsdag den 21. november klokken 16.00-18.00 er Købstædernernes Forsikring vært for et gå-hjem-møde hos Rambøl på Bavnehøjvej om hacking. Med baggrund i sætningen "Det kræver en hacker at stoppe en hacker" vil Dennis V. Ellebæk fra Prueba Cybersecurity fører deltagerne gennem et hackerangreb fra de første indledende manøvrer til det gennemførte angreb, hvor hackeren får adgang til netværket og virksomhedens data.

Prueba Cybersecuritys ansatte er specialiserede i at skaffe sig adgang til virksomhedernes netværk for på den baggrund af rådgive om it-sikkerheden. De finder med andre ord hullerne for efterfølgende at kunne hjælpe med at lukke dem. En dansk undersøgelse fra Rambøll i 2018 viste, at 68 procent af virksomhederne, både offentlige og private, alene det seneste år havde været udsat for hackerangreb.

Rigspolitiet stiller også op og fortæller om, hvilke indsatser politiet gør for at forebygge og opklare. Endelig kan man møde Daniel Busk, erfaren erhvervsassurandør fra Købstædernes Forsikring i Esbjerg, der fortæller om cyberforsikringer og forsikringsbranchens indsats mod cyberkriminalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce