x
Annonce
Erhverv

Fiskefoder-firma giver alle ansatte gavekort til de lokale restauranter

Fiskefoder-virksomheden Aller Aqua har uddelt et gavekort på 500 kroner til de 55 ansatte i Aller for at anerkende deres indsats under corona-krisen. Gavekortet kan bruges til at hjælpe nogle af de lokale restauranter og hoteller under krisen, fortæller direktør Hans Erik Bylling. Arkivfoto: Søren Gylling
De ansatte knokler under særlige forhold under corona-krisen, lyder det fra direktør Hans Erik Bylling i Aller Aqua, der producerer fiskefoder. Så for at vise, at virksomheden sætter pris på indsatsen, har de 55 ansatte på hovedkontoret i Aller fået et gavekort på 500 kroner, der skal hjælpe restauranterne i lokalområdet.

Aller: De ansatte holder afstand, og hver afdeling kører sit eget løb lige nu for at undgå smittespredning. Lagerfolkene holder sig på afstand af produktionsfolkene, og folkene på kontoret sidder derhjemme ved stuebordet. Men produktionen kører videre.

- Vi arbejder jo inden for fødevarebranchen, og derfor skal vi køre videre, så fiskene kan få foder. Men det er lidt tungere forhold, vi arbejder under. Vi har helt adskilt fabriksfolkene, så de kører selv. Det samme gælder for lagerfolkene. De ansatte knokler, og det ville vi gerne gøre opmærksom på, at det ved vi, og rose dem, siger Hans Erik Bylling.

Virksomheden har derfor uddelt gavekort på 500 kroner, som kan bruges i nogle af de lokale restauranter og hoteller, som Aller Aqua også bruger i dagligdagen.

- Det er en mulighed for, at familien kan hygge sig lidt. De kunne måske købe lidt take away, og vi synes, at det skal være i de lokale restauranter. Det er her, vi i dagligdagen lever vores liv, og lige nu ligger mange af dem lidt brak. Det her kan give en lille smule omsætning. Vi synes, at det er oplagt, at vi støtter de lokale steder. Når alt det her ovre, så er det her, vi skal hygge os, siger Hans Erik Bylling.

Annonce

Kort om Aller Aqua

Aller Aqua, der har hovedkvarter i Aller ved Christiansfeld, producerer, udvikler og sælger fiskefoder til opdrættere i hele verden. Virksomheden har fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland, Ægypten, Zambia, Serbien og Kina.

Aller Aqua beskæftiger over 350 ansatte, heraf omkring 55 på hovedkontoret og produktionen i Aller. Aller Aqua sælger fiskefoder til flere end 60 lande, og virksomheden omsætter for over 1,1 milliarder kroner. Virksomheden er primært ejet af familien Bylling, og derudover har to ledende medarbejdere en ejerandel.

Produktionen kører

Virksomheden har også fabrik i Kina, og her begynder forholdene at blive normaliseret mere og mere efter corona-udbruddet. Dagligdagen er småt ved at vende tilbage, forklarer direktøren, selvom der fortsat er restriktioner på, hvordan folk bevæger sig rundt. I Aller kører produktionen dog videre næsten som normalt.

- Vi får de leverancer, vi skal bruge fra både udenlandske og danske leverandører, og vi kan også levere varerne ud til kunderne. Så vi oplever ikke de store gener lige nu, og det, håber vi, selvfølgelig også er tilfældet på længere sigt, og at folk fortsat vil spise fisk i hele verden og selvfølgelig også Danmark, så vores kunder kan have det godt og overleve og er klar, når verden vender tilbage til noget mere normale tilstande, siger Hans Erik Bylling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce