Annonce
Vejen

Fiskeriejer raser: Hvem passer på erhvervslivet

Glenn Lauridsen plumper hver dag masser af ørreder i lystfiskersøerne i Hovborg. Gæsterne står med stor afstand for at forhindre en eventuel smittefare. Foto: Steen Rasmussen
Ejer af Hovborg Fiskeri Glenn Lauridsen mener, hans eget parti svinger fælt under corona-krisen.

HOVBORG: - Er der da virkelig ikke en eneste i den borgerlige opposition i Folketinget, som kan tænke en selvstændig tanke i disse tider?

Ejer af lystfiskersøerne i Hovborg Glenn Lauridsen er mildest talt rasende over det, som han betragter som et svigt - den totale opbakning til regeringens nedlukning af samfundet.

- Selvfølgelig skal vi passe på de svage, men det betyder jo ikke, at vi skal svigte hele den sektor, som skaber alle værdierne her i landet, det private arbejdsmarked, og som er en forudsætning for hele sundhedssektoren. Uden den private sektor boede vi i jordhytter og kendte ikke eksistensen af en respirator. Nogle tror, pengene falder ned fra himlen, så man bare kan lukke landet ned i måneder, men det gør de altså ikke, pengene.

- Det betyder jo ikke, at vi ikke skal passe på de gamle og de svage, men man skal jo ikke tage et helt samfund som gidsel. Vi skal selvfølgelig beskytte de gamle så godt som overhovedet muligt, f.eks. ved at lukke totalt af for alle, som kan bringe smitte med ind på et plejehjem. Det siger sig selv.

Annonce
Heldigvis går det fint i vores lille biks, men det er jo ikke sjovt, når det går skidt de fleste andre steder, og det kommer til at ramme os alle. Mange brancher ender helt i knæ. Og det værste er, at det økonomiske sammenbrud denne gang er selvforskyldt.

Glenn Lauridsen

Egen skyld

Glenn Lauridsen mener, hele pressen og størstedelen af befolkningen er hoppet på en illusion om, at nu er landet ved at åbne igen. Han mener, statsministeren mandag aften helt unødvendigt lukkede langt mere ned - bl.a. alle sommerens store arrangementer helt til september - end hun åbnede.

- Hvor er de partier i Folketinget, som burde udgøre en modvægt mod den helt fejlagtige lukning af samfundet og i stedet sørge for også at beskytte erhvervslivet. Det her bliver helt katastrofalt. Hvorfor lader de sig alle sammen trække rundt ved næsen, spørger Lauridsen og retter ikke mindst spørgsmålet til sit eget parti, De Konservative.

- Heldigvis går det fint i vores lille biks, men det er jo ikke sjovt, når det går skidt de fleste andre steder, og det kommer til at ramme os alle. Mange brancher ender helt i knæ. Og det værste er, at det økonomiske sammenbrud denne gang er selvforskyldt.

JydskeVestkysten har på mail bedt De Konservatives leder, Søren Pape, om en kommentar.

Midt i corona-krisen lurer idyllen ved lystfiskersøerne i Hovborg. Foto: Steen Rasmussen
En guldørred på vej i lystfiskersøerne i Hovborg, hvor den lever livet farligt. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce