Annonce
Esbjerg

Fitnesscenter åbnede lørdag - men der manglede noget

Lørdag åbnede Vejrup Fitness og allerede fra starten har 70 meldt sig ind. Foto: Prebens Foto og Video
Økonomisk støtte har det ikke skortet på. Men ellers er næsten alt, der kan gå galt, gået galt under arbejdet med at åbne Vejrup Fitness. Lørdag kunne det nye fitnesscenter endelig åbne.

Vejrup: Endelig!

Det er seks måneder siden, Sabrina Buch Hansen rykkede på en idé til et nyt fitnesscenter i Vejrup. Det forrige lukkede, og så efterlyste hun på Facebook, om nogen ville være med til at starte et nyt, for det var der talt om kvinder og mænd imellem. Lørdag åbnede Vejrup Fitness så endelig dørene til det nye fitnesscenter på adressen Kærvej 3. Håndvægtene var på plads, men desværre manglede der nogle maskiner, så centret ikke var et rum fyldt med træningsmaskiner - sådan som forhåbningen hos den syv mand store arbejdsgruppe ellers var. Men de kommer – forhåbentlig i løbet af ugen.

- Vi har bestilt maskiner, men der er sket en fejl i ordren, så vores er ikke produceret. Men leverandøren har lovet, at de kommer på torsdag, fortæller Sabrina Buch Hansen.

Annonce

Der er tale om løbebånd, konditionstræningsmaskiner og til at træne arme, ben og mave. De manglende maskiner er blot en forhindring, initiativtagerne til det nye fitnesscenter er løbet ind i undervejs. Der var også problemer med placeringen, for der var ikke plads i hallen, som de havde håbet på, og heller ikke plads et andet sted, udvalget havde kigget på, så nu er centret endt med at ligge på Kærvej – der jo trods alt fører op til hallen.

Stor opbakning

- Vi har været ude for alt det bøvl, man kan komme ud for. Nu kan det kun gå fremad, siger Sabrina Buch Hansen.

Sabrina Buch Hansen tog initiativet til at oprette det nye fitnesscenter i Vejrup, og hun fik hurtigt seks andre med i en arbejdsgruppe. Foto: Prebens Foto og Video

Noget tyder på, at de syv initiativtagere har positive ting i vente. De kan allerede nu glæde sig over en stor opbakning til det nye fitnesscenter.

- Vi har godt 70 tilmeldte nu. Vi har fået 150.000 kroner fra fonde, herunder har Norlys doneret 100.000 kroner, Min Købmand i Vejrup har doneret 25.000 kroner og borgerforeningen har givet 5.000 kroner til udsmykning af indgang og vægge. Og vi har fået 2500 fra bestyrelsen i hallen. Idrætsforeningen og støtteforeningen MK79 dækker det resterende beløb op til de 450.000 kroner, som vi har budgetteret projektet til at koste, hvis ikke vi får yderligere fondsmidler, fortæller en glad Sabrina Buch Hansen, som også glæder sig over det gode samarbejde i initiativgruppen.

- Det har altså været en god gruppe på syv, hvor vi hver især har bidraget med det, vi er gode til. Vi håber vi er helt klar på lørdag, den 18. september, og så håber vi at få så mange borgere i Vejrup til at komme her, så det kan løbe rundt, slutter Sabrina Buch Hansen.

Den velfungerende syv mand store arbejdsgruppe, der er årsag til, at Vejrup Fitness lørdag kunne holde åbningsreception. Fra venstre ses Knud Erik Mortensen, Sabrina Buch Hansen, Jens Ising, Anders Ebener, Danny Holm, Maria Hausted og Jesper Dejlov Andersen. Foto: Prebens Foto og Video

Vejrup Fitness

Vejrup Fitness er en del af Vejrup Idrætsforening.

Tilmelding og betaling sker via Vejrup IF’s hjemmeside.

Vejrup Fitness fungerer som et nøglecenter, så man selv låser sig ind og ud, når man vil træne.

Lørdag åbnede Vejrup Fitness, og allerede fra åbningsdagen har 70 personer meldt sin ind i det nye center, som er en del af Vejrup Idrætsforening. Foto: Prebens Foto og Video

Det har altså været en god gruppe på syv, hvor vi hver især har bidraget med det, vi er gode til. Vi håber vi er helt klar på lørdag, den 18. september, og så håber vi at få så mange borgere i Vejrup til at komme her, så det kan løbe rundt.

Sabrina Buch Hansen
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Håbløst gravearbejde i gågade rykkes: Julehandel kan foregå i rolige rammer

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år: - Min verden gik fuldstændig i sort

Sydjylland For abonnenter

'Væmmes ved sådan nogle som dig': Mustafa hjælper unge muslimer med at flygte hjemmefra - nu får han dagligt hadbeskeder

Haderslev

Flere blev blitzet: Bilist kørte 150 km/t på hovedvej

Haderslev

Byråd skal beslutte sig for en naturnationalpark - og det er i sidste øjeblik

Haderslev

Stor udrykning: Brand i ældre kvindes bryggers fik beredskabet i aktion

Erhverv For abonnenter

Efter blodprop og rekrutterings-problemer: Kendt kædebutik lukker og slukker i butikscenter

Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Team Esbjerg skal gøre alt for at tage Sandra Toft på ordet

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Spisested er politianmeldt og har fået forbud mod at sælge mad

Danmark

Hele familien gik ned med corona – fem-årige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Varde For abonnenter

Vild udvikling: Det er igen blevet kanon at skyde med kanoner i Hæren

Billund For abonnenter

Hvornår skal man kunne få hjælp af det offentlige? 36-årige Lisbeth har sklerose og må klare sig selv - og det slider

Aabenraa For abonnenter

23-årig fængslet i ny sønderjysk narkosag: Mistænkes for salg af kokain for mere end 200.000 kroner

Annonce