Annonce
Billund

Fitnesscentrene glæder sig til at åbne: Den røde løber er klar

Mona Sandfeld glæder sig over, at hun torsdag morgen igen kan lukke folk ind i Falck Healthcare Fitness i Billund. Hun har den røde løber klar, og den vil være rullet ud torsdag morgen. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg.
Torsdag morgen har fitnesscentrene igen lov til at slå dørene op og invitere motionisterne indenfor. I de lokale centre er de gået i gang med rengøringen, så alt kan være klart torsdag morgen.

Billund Kommune: - Jeg har den røde løber klar. Den bliver rullet ud, lige så snart klokken slår seks torsdag morgen.

Humøret var tirsdag morgen højt hos Mona Sandfeld, centerleder hos Falck Healthcare Fitness i Billund, da hun konstaterede, at fitnesscentrene allerede i denne uge får mulighed for at slå dørene op.

Åbningen af fitnesscentrene sker dog under en række restriktioner. Blandt andet skal alle, der vil ind i fitnesscentret, fremvise et coronapas.

Annonce

- Vi har ikke set de endelige retningslinjer, men vi ved, at der skal være bemanding til at tjekke, at folk har en negativ test. Vi er i forvejen bemandede, så det har vi personale til. Der er allerede de første, der har meldt sig frivilligt til at tage en time en gang imellem. Så vi skal også have tjekket, om man skal være ansat for at kunne tjekke folks coronapas, eller om det også må være en frivillig, siger Mona Sandfeld.

Centret har været lukket i længere tid, men med meldingerne fra Christiansborg blev der pludselig travlt med at få alt klart til åbningen.

- Vi er i fuld gang med at gøre rent, så det hele skinner til åbningen. De praktiske ting må vi så tage hen ad vejen, siger hun.

Kræver negativ test

Også i Magion i Grindsted fik man tirsdag morgen travlt med at gøre klar til åbningen torsdag. I modsætning til Falck Healthcare i Billund er fitnesscentret i Magion ikke bemandet i hele dets åbningstid, og derfor kan det være, at der vil blive skåret i åbningstiden.

- Som jeg læser det, skal vi tjekke alle, der går ind i åbningstiden. Derfor regner vi med at køre med reduceret åbningstid, så vi måske åbner klokken otte i stedet for klokken fem. Men det arbejder vi på at finde ud af, siger centerleder Henrik Steen-Andersen.

Annonce

Risiko for nedlukning

Grindsted har for tiden foruroligende høje smittetal, og der er fortsat overhængende risiko for, at Grindsted Sogn – eller i yderste konsekvens hele Billund Kommune – bliver ramt af en lokal nedlukning.

Det ligger i baghovedet på folkene i Magion, men de kan i første omgang ikke gøre andet end at følge de retningslinjer, der nu engang er.

- Bliver vi lukket ned, så bliver vi lukket ned. Vi vil køre med de hold, som retningslinjerne siger, at vi må, siger Henrik Steen-Andersen.

Personer, der er hjemsendt, må ikke komme i Magion eller fitnesscentret. Dermed må elever fra Lynghedeskolens Søndre-afdeling ikke komme i denne uge, hvor skolen er lukket.


Jeg har den røde løber klar. Den bliver rullet ud, lige så snart klokken slår seks torsdag morgen.

Mona Sandfeld, centerleder, Falck Healthcare Billund


Annonce
Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce