Annonce
Sport

Fjerdeseedet russer bliver sendt ud af Australian Open

Issei Kato/Reuters
Stanislas Wawrinka har sendt Daniil Medvedev ud af Australian Open og er nu i kvartfinalen.
Annonce

Det bliver heller ikke ved Australian Open i år, at fjerdeseedede Daniil Medvedev kommer til at vinde sin første grand slam-turnering.

Russeren tabte mandag sin kamp i fjerde runde til schweizeren Stanislas Wawrinka efter en lang dyst på tre en halv time.

Medvedev kunne ellers have vundet kampen i en tiebreak i fjerde sæt, men han fik klø i tiebreaken og i det efterfølgende femte sæt. Derfor endte Wawrinka med at vinde med cifrene 6-2, 2-6, 4-6, 7-6, 6-2.

Schweizeren var for år tilbage en af de absolut bedste spillere i verden, og i perioden 2014-2016 vandt han tre grand slam-titler. Siden har resultaterne ikke været på samme niveau for den nu 34-årige Wawrinka.

Imens har pilen peget op for 23-årige Medvedev, og sidste års finaleplads ved US Open markerede, at han for alvor er en spiller, man skal holde øje med i de kommende år.

Mandag havde russeren lidt problemer i første sæt mod Wawrinka, men Medvedev så siden ud til at få styr på sit eget spil og især sin serv.

Det tippede først Wawrinkas vej igen, da fjerde sæt skulle afgøres i en tiebreak. Den vandt Wawrinka 7-2.

I femte sæt brød schweizeren så sin modstander i første forsøg, og da han senere brød for anden gang i sættet, kunne han efterfølgende serve sejren hjem.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce