Annonce
Aabenraa

Fjordskolen skruer op for kommunikationen

Tidligere på året var der rundvisning på den nye Fjordskolen i Kruså. Foto: Timo Battefeld
Specialskole ønsker at styrke kommunikationen og er derfor på jagt efter en sekretær, der kan noget med kommunikation.

Kruså: - Vi vil gerne sikre, at vi har en god kommunikation til forældrene, men også internt til personalet.

Lederen af Fjordskolen i Kruså, Jens Boddum, er lige nu på udkig efter en ny medarbejder, hvis primære opgave bliver at styrke den interne og eksterne kommunikation. Fjordskolen er en af Aabenraa Kommunes 20 folkeskoler og er kommunens skole for børn i folkeskolealderen med behov for vidtgående specialundervisning.

Efter sommerferien forlader Fjordskolen Aabenraa og starter op i nyrenoverede lokaler på den gamle Kruså Skole, og det bliver samtidig startskuddet til mere fokus på kommunikationen.

- En af vores sekretærer har sagt op, og derfor har vi kigget på, hvad vi har brug for i fremtiden. Valget faldt så på en skolesekretær, der har kompetencer inden for kommunikation, siger Jens Boddum.

- Vi ønsker at løfte skolens samlede kommunikation gennem en nyoprettet stilling, der samler kommunikationsopgaverne i administrationen på én person, og som samtidig skal understøtte lederteamet i dets daglige ledelsesopgaver, står der i stillingsopslaget.

Annonce

Vi gør det for at styrke den eksterne og interne kommunikation.

Jens Boddum, skoleleder

En stærk skolekultur

Den nye kommunikations- og administrationsmedarbejder på Fjordskolen vil komme til at indgå i det samlede administrationsteam bestående af i alt fem personer, som har en helt central rolle i skolens daglige drift og udvikling.

- Vedkommende skal også passe skolens hjemmeside og måske på sigt også stå for de sociale medier. Vi gør det for at styrke den eksterne og interne kommunikation. Med 165 medarbejdere er det vigtigt at have styr på den interne kommunikation, siger Jens Boddum.

- Vi vil gerne sikre en stærk skolestruktur, og det får man kun ved at styrke kommunikationen, fortsætter han.

For at komme i betragtning til den nyoprettede stilling på Fjordskolen er det en fordel at have en kortere eller mellemlang kommunikationsuddannelse eller har to-tre års erfaring fra en kommunikationsrelateret stilling i enten en offentlig eller privat virksomhed.

Løn- og ansættelsesforhold fastlægges efter gældende overenskomst inden for kategorien "skolesekretær".

Fjordskolen

  • Fjordskolen i Kruså har omkring 235 elever og 165 ansatte.
  • Skolen underviser børn med autismespektrumsforstyrrelser, multiple funktionsnedsættelser, generelle indlæringsvanskeligheder, fysiske handicaps og indlæringsvanskeligheder kombineret med opmærksomhedsforstyrrelser og socio-emotionelle vanskeligheder.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce