Annonce
Trekantområdet

Flækket læbe, høj musik og knust rude - Hektisk halv time for politiet lørdag aften

Bræddehytten lukkede kl. 23 som reglerne foreskriver, men lige efter kl. 23.01 og lige uden for i Danmarksgade kom to mænd op at skændes, og det kostede den ældste en flækket læbe. Arkivfoto: Klaus Madsen

Fredericia: Politiet fik en særdeles travl halv time lørdag aften i Fredericia. Efter en rolig dag rullede anmeldelserne in fra kl. 22.45 til 23.07. Her fik politiet anmeldelser om høj musik, indbrud og vold.

Mest alvorlig var en voldssag fra Danmarksgade kl. 23.01, hvor en 47-årig mand blev slået med knytnæve. Ud for værtshuset Bræddehytten var han kommet op at diskutere med en 33-årig mand, og det endte i et håndgemæng, der kostede den 47-årige en flækket læbe og den 33-årige en sigtelse for vold.

- Det fremgår ikke, hvad de var i diskussion over, men jeg formoder, at de lige havde forladt værtshuset, som skal lukke kl. 23. Den sidste genstand skal skænkes kl. 22, siger vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Kort efter kl. 23.07 blev patruljen kaldt Lyng, hvor der blev klaget over høj musik fra området ved fritidscentret på Højmosen. På grund af travlhed var patruljen først fremme en time senere, og da var der blevet slukket.

Kl. 22.45 lød der anmeldelse om indbrud fra en villa på Lunddalvej, men det viste sig, at indbruddet alene handlede om, at beboerne havde glemt at lukke en havedør. Ingen tyve havde været på spil, konstaterer vagtchefen.

Og det var heller ikke et indbrud, da der indløb alarm kl. 22.53 fra Valmuevej. Beboere havde set en rude blive smadret til en af lejlighederne.

- Da vi kom frem, viste det sig, at det var lejlighedens beboer, som selv havde knust køkkenvinduet. Han var kommet hjem og var træt. Han havde glemt nøglen og ville ind, så derfor slog han ruden ind, forklarer Hans Hoffensetz.


Da vi kom frem, viste det sig, at det var lejlighedens beboer, som selv havde knust køkkenvinduet. Han var kommet hjem og var træt. Han havde glemt nøglen og ville ind, så derfor slog han ruden ind,

Vagtchef Hans Hoffensetz
Annonce
Erhverv For abonnenter

Padelklub, hudpleje og maling: Kapitalfonde køber virksomheder for millioner i Kolding

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Kræftsyge Tanja har skreget på hjælp til sin retarderede søn i årevis: 8-årige Victor slår sine klassekammerater og kan hverken alfabetet eller tegne en sol – alligevel sidder han i en helt normal skoleklasse

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Aabenraa

Væltet borgmester har intet hastværk: Mulighederne er jo mange og eftervederlag sikrer økonomien

Billund

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

10.000 biler i døgnet er ikke til at stå for: Vil bygge tank, vaskehal og fastfoodrestaurant

Haderslev

Efter omkring 20 domme: Udvist mand begår stadig kriminalitet

Kolding For abonnenter

Børnefamilie er flyttet fra Frederiksberg og tilbage til Signes barndomshjem på landet: Nu skal de bo med alle bedsteforældre som nærmeste naboer

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Aabenraa For abonnenter

Sådan får byrådsmedlemmer tingene til at hænge sammen: Nedsat tid, hurtige ben og køb af ekstra medarbejdertimer

Haderslev For abonnenter

Tre dybt kriminelle brødre venter på at blive sendt ud af landet

Esbjerg

Flere skoleelever har behov for særlig hjælp: Forældre føler sig svigtet - og kritiserer kommunen for at glemme børnene

Annonce