Annonce
Erhverv

Flammens kødbuffet er klar til tyske smagsløg

Flammens grillbuffet passer danskernes smagsløg og pengepung, og nu vil restaurantkæden, der udspringer fra Fole Høkerkro, prøve kræfter med det tyske marked.

Annonce

Buffet-restauranten Flammen vil byde tyskerne til bords.

Restauranten åbnede første restaurant i Kolding i 2009, og er nu oppe på 11 styks i Danmark. Men Danmark er snart mættet, og den familieejede restaurant vil til Tyskland.

Konceptet vil fortsat være en velvoksen buffet og grillet kød i alle afskygninger.

- Vi har i dag et godt setup, så vi kan køre i Danmark, og derfor er vi begyndt at kigge efter andre markeder, siger Elias Tychsen, der er administrerende direktør i kæden.

Udmeldinger kommer samtidig med, at det seneste regnskab viser, at overskuddet før skat er vokset fra 27 millioner til 34 millioner. Samtidig er omsætningen kommet over 250 millioner kroner.

Klar til take away

- Vi har kig på et lokale i Hamborg, hvor vi ligger centralt, og hvor der er mange mennesker. Hele forretningskonceptet bygger på lav avance og stor volumen. Sådan bliver det også i Tyskland. Vi går efter mange mennesker, så der er et leben i vores restauranter, siger Elias Tychsen, der ikke tør give et bud, hvornår den tyske restaurant åbner.

Flammen vil også udvide forretningen i Danmark, når kæden snart vil tilbyde et udvalg af 20 kødpakker, der kan leveres til hoveddøren.

- Vi kigger også på noget takeaway, hvor vi regner med at prøve det af i Esbjerg til sommer. Derudover har vi også udvidet åbningstiderne, så vi har en lørdagsbrunch. Konceptet kører flere steder, men nu bliver det rullet ud i flere restauranter. På den måde udnytter vi kapaciteten lidt bedre, siger Elias Tychsen.

Flammen har to nye restauranter på tegnebrættet, og der er plads til yderligere tre restauranter på Sjælland, ifølge Elias Tychsen.

Flammen

Den familieejede restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Sønderjylland.


  • Idéen til konceptet startede på den familieejede Fole Høkerkro.

  • Flemming Sunddal og Ketty Rosenfeldt Sunddal åbnede den første Flammen i Kolding sammen med børnene Kristina Rosenfeldt Sunddal og Martin Rosenfeldt Sunddal i 2009.

  • I dag er der 11 restauranter. To mere er i støbeskeen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce