Annonce
112

Flammer åd villa ved Pjedsted – nu er resultat af brandundersøgelse kommet

Flammerne raserede hele ejendommen på Fiskebækvej , og kæledyr mistede livet. Ingen personer var hjemme, da branden brød ud en lørdag eftermiddag i august. Foto: Peter Leth-Larsen
Det lokale brandvæsen stod over for en stor opgave, da der midt i august udbrød brand i en villa ved Pjedsted. Nu viser undersøgelser, at der intet mistænkeligt var ved branden, der kostede flere kæledyr livet.
Annonce

Pjedsted: Lørdag 17. august udbrød der brand i en villa på Fiskebækvej ved Pjedsted. Branden nærmest totalskadede huset, og flere kæledyr mistede livet ved den omfattende brand. Ingen personer kom til skade, da husets beboere ikke var hjemme.

Hvordan branden var opstået, kunne hverken politi eller brandvæsen give et klart svar på i tiden efter branden. Huset skulle undersøges nærmere – og det arbejde er nu afsluttet.

Det oplyser Brian Fuglsang, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

Meldingen fra det lokale brandvæsen lød midt i august, at der formentlig ville blive tale om en kontrolleret nedbrænding. Meldingen om branden på Fiskebækvej kom kort før klokken 16, og da beredskabet nåede frem, var villaen overtændt. Nu viser undersøgelser, at der ikke er noget mistænkeligt ved branden. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Nedbrænding

Brandundersøgelsen er blevet foretaget af DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, og de er kommet frem til, at branden er opstået et sted omkring køkkenet, huset depot eller fyrrummet.

- Men der er ikke noget mistænkeligt i det, og der er ikke mere i det for os, siger Brian Fuglsang.

Politiets kriminaltekniske efterforskere har ligeledes være ude og undersøge brandstedet.

Branden brød ud den 17. august kort før klokken 16, og da det lokale brandvæsen nåede frem til Fiskebækvej, var huset så overtændt, at meldingen dengang lød, at der formentlig ville blive tale om en såkaldt kontrolleret nedbrænding.

I dagene efter meldte en af husets beboere ud på Facebook, at de nærmest kun havde, hvad de stod og gik i efter den omfattende brand. Ad flere omgange måtte Trekantbrand desuden rykke ud til Fiskebækvej for at efterslukke villabranden, der blev ved med at ulme.

Fredericia Dagblad har ad flere omgange forsøgt at få en kommentar fra husets ejere. Det er endnu ikke sket.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce