Annonce
Tønder

Flaskepant kan hjælpe Agerskov Hallen frem mod udvidelse

Agerskov Hallen skal gerne blive større for at hjælpe både motionisterne og de større forsamlinger. Arkivfoto
Når man afleverer sin pant i Spar-butikken i Agerskov, kan man være med til at sikre en tiltrængt tilbygning til Agerskov Hallen.
Annonce

AGERSKOV: Hver eneste dag er der massevis af lokale og gæster udefra, der gør brug af Agerskov Hallen. Her har man ganske fine faciliteter, men man har også et ret afgørende problem.

Igennem de seneste år har hallen nemlig oplevet store pladsproblemer, når det gælder opbevaring af redskaber, måtter, stole og borde.

Noget der ifølge formand for Agerskov Hallen, Johnny Andersen, har skabt nogle ærgerlige situationer, da de mange ting generer de motionister, der benytter hallen.

- Som det er nu, står redskaberne inde i hallen. I den ene side, hvor man burde kunne gå rundt, kan man ikke gøre det på grund af udstyret, og alle stole til arrangementer står oppe bagved siddepladserne. Det er ikke optimalt, siger Johnny Andersen.

Annonce

Håb for løsning

Plads-generne i Agerskov Hallen er til frustration for mange, men faktisk kan der være en løsning på vej inden alt for længe.

Hallens bestyrelse arbejde nemlig på en udvidelse, der kan være med til at sikre markant bedre forhold og endda opgraderinger.

- Vi vil gerne lave en tilbygning til hallen, så vi kan få et depotrum, som vi kan få redskaber, borde og stole ind i. Ovenpå depotrummet vil vi så gerne lave et aktivitetsrum, som medlemmerne af Agerskov Ungdomsforening kan bruge - blandt andet til spinning, fortæller Johnny Andersen.

Den slags udbygning koster penge, og her kan lokalsamfundet være med til at hjælpe på lidt utraditionel vis.

Nemlig ved en tur ned med pantflasker til den lokale Spar-købmand.

- Ved flaskeautomaten dernede har man tidligere kunne donere sin pant til lokale foreninger. Her har vi lavet en aftale, så man kan vælge at donere sine pantpenge til os, når man afleverer panten, lyder det fra hal-formanden.

Annonce

Sammenhold

At lokalsamfundet i Agerskov kan være med til at hjælpe på vej frem mod en udvidelse af hallen, er noget, der har stor værdi hos formand Johnny Andersen.


Det er jo hele byens hal. Den er ikke forbeholdt en særlig gruppe af mennesker, og alle kan komme og være en del af den

Johnny Andersen, formand for Agerskov Hallen


For selvom man næppe indsamler gigantiske beløb gennem pant-konceptet, er det med til at vise, at de lokale vil byen og dens udvikling.

- Og så er det jo hele byens hal. Den er ikke forbeholdt en særlig gruppe af mennesker, og alle kan komme og være en del af den, understreger Johnny Andersen

Og oveni den lokale hjælp er der også flere gode nyheder, når det handler om at få drømmen om udvidelse til at komme i hus.

- Vi har fået byggetilladelsen på plads. Det hele er blevet lidt forsinket i forhold til at komme i gang på grund af corona, men vi glæder os, siger formanden og understreger.

- Vi vil gerne i gang med udvidelsen hurtigst muligt.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce