Annonce
Sydjylland

Fleggaard udsat for fup-nummer: Svindlere solgte falske gavekort

Grænsehandelsgiganten Fleggaard ved ikke, om nogen af deres kunder er hoppet på svindelnummeret. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Svindel: Ukendte svindlere har via en falsk Facebook-side forsøgt at lave falske konkurrencer og sælge falske gavekort til Fleggaard.

Grænsehandelsgiganten har både mandag og tirsdag via Facebook advaret sine kunder og opfordret til at blokere og anmelde siden, der har misbrugt Fleggaards navn. Det har ført til, at siden nu er fjernet. Den nåede af få over 12.000 likes.

I en kommentar til Fleggaards advarsel har en kunde skrevet, at hun også har modtaget en falsk gavekort-annonce direkte i chat-funktionen Messenger.

En Fleggaard-kunde modtog denne falske annonce i Messenger-funktionen på Facebook.

Administrerende direktør for Fleggard Detail, Lars Iversen, ved ikke, om nogen kunder er gået i fælden.

- Vi har ikke fået nogen henvendelser, men vi kan se af kommentarerne, at nogle har overvejet at købe. Vi tager selvfølgelig en dialog med de kunder, der måtte være blevet snydt, men vi kan ikke gøre så meget ved det, siger han.

Han har ingen mistanke om, hvem bagmændene kan være. Han oplyser, at Fleggaard nu vil evaluere situationen for at finde ud af, om der kan gøres noget forebyggende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce