Annonce
Varde

Flensted udvider produktionen i Skovlund

Flensted i Skovlund. Arkivfoto: Orla Lund

Flensteds snitgrønt-fabrik i Skovlund udvides til det dobbelte. Produktionen i Fårevejle ventes flyttet til Skovlund.

Annonce

Skovlund: Flensted Food Group har besluttet at udvide sin eksisterende snitgrøntfabrik i Skovlund til dobbelt størrelse. Samtidig indrettes og udstyres fabrikken som en moderne fabrik, der kan producere friske produkter med kort holdbarhed til både engros og detailhandel. Den nye fabrik bliver en del af et innovations- og produktionssamarbejde med Flensteds anden fabrik i byen, som producerer kartoffelprodukter samt pålægssalater, mayonnaiser og dressinger.

- Vores nye produktion giver os et utal af kombinationsmuligheder i udviklingen af løsninger. Vi kan mikse frugt og grønt, pasta, ris og kerner. Og vi kan tilsætte animalske og vegetabilske proteiner i form af kød, linser, bønner med mere samt smagsætte med vores hjemmelavede dressinger, saucer og toppings. Vi vil også kunne bage, koge, stege, grille og marinere, hvilket skaber nye, spændende perspektiver for produkter og smage, siger direktørerne Jørgen Østergaard og Lene Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Nyt køkken

I forbindelse med udvidelsen og moderniseringen af fabrikken i Skovlund vil Flensted også tage et nyt såkaldt "innovationskøkken" i brug, så man kan imødekomme ønsker fra kunderne.

- For at opnå flest mulige synergier, påtænker vi også at flytte vores produktion i Fårevejle til Skovlund. Hvis dette bliver tilfældet, vil vores dygtige medarbejdere dér blive tilbudt ansættelse i Skovlund - eller modtage anden hjælp til at komme videre, siger adm. direktør Lene Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Idrætshal har i flere år snydt sig til kommunale tilskud: Slipper med en kraftig reprimande

Annonce