Annonce
Billund

Flere afgange mellem Billund og Bornholm

Danish Air Transport vil flyve mere mere Billund og Bornholm. PR-foto
Flyselskabet DAT har en plan om at få flere over til Bornholm end før.

Billund: DAT flyver direkte mellem Billund og Bornholm i ugerne 14 til 42 og flyselskabet øger tilmed ruten fra op til fire afgange ugentligt til op til seks afgange ugentligt.

- Ruten mellem Billund Lufthavn og Bornholm er vigtig for sammenhængskraften i Danmark. Det er blevet nemmere, hurtigere og billigere at besøge venner og familie på Bornholm, og ekstra ruter gør rejserne dertil mere fleksible. Derfor er vi meget glade for, at DAT tilføjer op til seks ugentlige afgange på den populære rute, siger Jan Hessellund administrerende direktør i Billund Lufthavn i en pressemeddelelse.

På nuværende tidspunkt kan DAT allerede se, at der er flere passagerer som har booket flybilletter til ruten Billund og Bornholm 2020. Der har været en stor vækst af bookinger på 149 procent. Tallene er taget fra antal bookinger i ugerne 14 til 34.

Annonce

1 time og 10 minutter

I uge 14 til 42 er der afgange om mandagen, torsdagen, fredagen og søndagen. Om sommeren i uge 27 til 32 er der afgange om mandagen, torsdagen, to gange om fredagen, lørdagen og søndagen. Flyvetiden er en time og ti minutter.

- Øen oplever en positiv udvikling inden for turisme og forventer stadig en positiv vækst i de kommende år. En større efterspørgsel har givet os mulighed for at flyve til Bornholm fra flere lufthavne med flere afgange, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT. Foruden Billund er det også muligt at flyve til Bornholm fra fire andre lufthavne i Danmark, to lufthavne i Tyskland og to lufthavne i Norge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce