Annonce
Sønderborg

Flere fonde og puljer har støttet gymnastikforening

Børnetrampolinen er taget i brug af Amalie og Caroline, der går på pigespringrytme 1.-3. klasse. Privatfoto
Annonce

Hørup: I Hørup Ungdoms- og Idrætsforening er glæden hos idrætsudøverne og de frivillige instruktører i gymnastikafdelingen stor. Klubben har været så heldig, at flere af foreningens fonds- og puljemiddelsansøgninger i denne sæson er blevet imødekommet. Det har muliggjort indkøb af nye redskaber og udstyr til foreningen til de cirka 400 medlemmer i gymnastikafdelingen.

I august gav I.P. Nielsen Fonden 10.250 kroner til indkøb af en børnetrampolin, og i september gav DGI lokalforeningspulje et tilskud på 5000 kroner til floorball-udstyr. I november gav den lokale støtteforening HUI's Venner en airtrack, som er købt sammen med Hørup Centralskole. Dermed kan skolebørnene også få glæde af mere spring og bevægelse i idrætstimerne.

- HUI Gymnastik er meget taknemmelig for den økonomiske støtte, fordi det er med til at forbedre rammerne og med de rette faciliteter bliver det både lettere og sjovere at være idrætsudøver og frivillig instruktør, siger Randi Duus, der er formand for HUI-Gymnastik. /kat

Floorballudstyret er blevet flittigt brugt. Her er et af floorballholdene for børn over 10 år. Privatfoto
Den nye airtrack på ni meter er også taget i brug. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce