Annonce
Erhverv

Flere frivillige øger åbningstiden hos Blå Kors

Flere frivillige hænder har gjort det muligt for Blå Kors Genbrug i Billund at udevide åbningstiden, så der nu også er åbent om tirsdagen. Arkivfoto: Alex Hermann
Der er kommet flere frivillige i Blå Kors' genbrugsforretning i Billund. Dermed er der nu også blevet mulighed for at holde åbent om tirsdagen.
Annonce

Billund: Allerede fra indgangen til december vil der være flere og bedre mulighed for at købe genbrugsvarer i Billund. Hos Blå Kors Genbrug, som er beliggende på Kløvermarken, bliver åbningstiden nemlig udvidet, så det fremover bliver muligt at handle i butikken i fem dage om ugen i stedet for som tidligere blot fire.

- Vi har fået flere nye frivillige, så vi er ved at være oppe på omkring 30. Så har vi nogle lidt yngre mennesker, som kommer og hjælper i nogle få timer om ugen, fortæller Lissy Berg, som udgør halvdelen af ledergruppen i den lokale Blå Kors-forretning.

Med ændringerne vil butikken også til at holde åbent om tirsdagen mellem klokken 13 og 17. Der er i forvejen åbent onsdag, torsdag og fredag - ligeledes mellem klokken 13 og 17 - mens der om lørdagen er mulighed for at handle genbrug mellem klokken 10 og 13. Disse åbningstider bliver der ikke ændret på.

Annonce

Stadig plads til frivillige

Der er generelt stor kamp om de frivillige kræfter, og hos Blå Kors har de tidligere ikke lagt skjul på, at de gerne ville holde mere åbent, end de havde mulighed for.

Blå Kors har dog stadig plads til endnu flere frivillige - og det er personer i alle aldre, der er velkomne.

- Hovedparten af vores frivillige er folk, der er gået på efterløn eller pension og bruger tiden i forretningen som en fritidsbeskæftigelse, siger Lissy Berg, som meget gerne ser flokken blive suppleret af flere yngre mennesker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce