Annonce
Billund

Flere gader i Billund midtby får to timers parkering

De mange parkerede biler langs Ole Kirks Vej er til stor gene for beboerne. Derfor vil Billund Kommune nu udvide den zone, hvor parkering kun er tilladt i to timer. Foto: Alex Hermann

Den indre p-zone i den centrale del af Billund bliver udvidet. Det betyder, at der bliver flere steder, hvor parkering kun vil være tilladt i to timer.

Billund: I løbet af november bliver den indre p-zone i Billund udvidet. Det vil sige, at der bliver flere pladser, hvor det fremover kun vil være tilladt at parkere i to timer i modsætning til i dag, hvor der ikke er nogen begrænsninger.

Det drejer sig om den østlige ende af Ole Kirks Vej samt om Tværvej, som inden længe vil blive en del af den indre p-zone.

Årsagen er, at Billund Kommune gennem længere tid har modtaget henvendelser fra beboere på Ole Kirks Vej. Beboere, der udtrykker utilfredshed med, at der langs vejen hele tiden holder mange biler parkeret - givetvis folk, der skal på arbejde et sted i Billund. Disse mange og lange parkeringer generer beboerne, som har meget vanskeligt ved at kunne se noget, når de skal køre ud fra deres ejendom.

Desuden giver de mange parkeringer på strækningen store udfordringer for renovationsbilen, som har vanskeligt ved at komme i området og tømme skraldespandene uden at skabe halv-farlige situationer.

Annonce
Skiltet her står stadig for enden af Ole Kirks Vej. Det vil nu blive flyttet længere ned ad vejen. Foto: Alex Hermann

Sker i november

Den indre p-zone omfatter i dag den centrale del af Billund; Hovedgaden, Gammelbro, Byens Plads, Butikstorvet, Systemvej samt Hans Jensensvej ved Billund Centret. Inden længe kommer den altså også til at indeholde den østlige ende af Ole Kirks Vej samt Tværvej.

I løbet af november vil skiltene i området blive flyttet - og de nye regler gælder fra det øjeblik, dette er sket. Herefter vil det være forventeligt, hvis p-vagterne kigger forbi og uddeler afgifter til dem, der parkerer for længe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce