Annonce
Trekantområdet

Flere har søgt om hal-projekter: 'Vi er positivt indstillede'

Byrådet har allerede præsenteret forbedringer for 47 millioner i Fredericia Idrætscenter (billedet) og Monjasa Park. Flere har også budt ind til den pulje på foreløbigt seks millioner kroner, som er afsat til de selvejende haller. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Kom med jeres idéer til byggeprojekter i 2020.

Sådan lød opfordringen i sidste uge fra økonomiudvalget til foreninger, landsbyer, haller og råd.

I puljen for ekstra investeringer under corona-krisen har Fredericia Byråd blandt andet afsat seks millioner kroner til de selvejende haller. Men man skal ikke holde sig tilbage med færdige projekter, selvom beløbet overskrides, lød det fra borgmester Jacob Bjerregaard (S).

Nu ligger der ansøgninger for ni-ti millioner kroner, oplyser Jacob Bjerregaard til Fredericia Dagblad.

- Der er kommet ansøgninger for mere end de seks millioner. De er godt fordelt i kommunen. Vi fik en oversigt og er positivt indstillede. Vi tager endeligt stilling til projekterne ved økonomiudvalgsmødet 15. juni, siger borgmester Jacob Bjerregaard efter det seneste møde i økonomiudvalget.

Ud over de selvejende haller er der afsat én million kroner til anlægsprojekter i idrætsforeninger, én million kroner til en tilgængelighedspulje og én million kroner til landsbyerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce