Annonce
Kolding

Flere hundrede svar på spørgsmål om lys blev til spændende udstilling

Børn i indskolingen har gennem en temauge arbejdet med lys og læring. Bl.a. har børnene skulle konstruere en legeplads med "lys i". Det kom der mange spændende forslag ud af - som denne, der sammen med de øvrige forslag blev udstillet på Brændkjærskolen. Privatfoto
Annonce

Kolding: Som optakt til Kolding Lysfestival har elever i indskolingen på bl.a. Brændkjærskolen fået spørgsmålet: Hvordan kan lys skabe ny værdi for Kolding? Det lidt abstrakte spørgsmål blev gjort meget konkret af designchef Søren Skøtt, som indledte en temauge på skolen med en såkaldt "kickoff" tale, hvor han bl.a. viste eleverne at alt god design starter med pap, saks og piberensere.

Udfordringen blev taget op og resulterede i flere hundrede meget forskellige svar, der fredag blev udstillet på Brændkjærskolen. I hele forløbet i temaugen har legepladsproducenten Ledon taget del i udviklingen og idéfasen af, hvordan man implementerer lys i legepladsen. Spørgsmålet har i den fase været; hvordan kan vi på fem dage udvikle en legeplads, hvor lys skal skabe værdi for både leg og læring? I den proces har designchef Søren Skøtt været med både ved opstarten og til finalen.

Temaugen var en af en række initiativer fra folkene bag Kolding Lysfestival, der gerne vil skabe ny værdi gennem lys hele året rundt.

Udstillingen på Brændkjærskolen viser de mange hundrede forslag til, hvordan lys kan blive en integreret del af en legeplads. Indskolingens temauge blev hjulpet på vej af designchef Søren Skøtt. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce