Annonce
112

Flere indbrud og tyverier i Fredericia: Øl- og portvinstyve på spil det seneste døgn

En mand fra Fredericia valgte at tage en køkkenkniv med sig, da han skulle en tur forbi Horsens' natteliv natten til lørdag. Det kostede ham både en sigtelse og en tur på politistationen. Arkivfoto: Michael Bager
Døgnrapporten melder både om indbrud, tyveri, og mænd fra Fredericia, der på besøg i Horsens ikke kunne finde ud af at holde sig på den rigtige side af loven.
Annonce

Fredericia: Kort efter klokken syv lørdag morgen fik politiet en anmeldelse, der gik på et muligt indbrud i øjeblikket i en auto-virksomhed på Prangervej.

På overvågningen havde man set en person gå rundt inde på virksomheden, og da politiet nåede frem til adressen, kunne det konstatere, at en rude var blevet knust. Der var lørdag formiddag, ifølge Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, ikke overblik over, om der er forsvundet noget.

Anmelderen havde samtidig set en bil køre fra stedet på Prangervej. Der er intet signalement af hverken person eller bil.

Annonce

Tyv på cykel

Døgnrapporten melder desuden om to indbrud, begået i næsten samme tidsrum. Det ene på Nymarksvej, hvor ukendte gerningsmænd mellem klokken 16 og 22.35 fredag brød et vindue op ind til villaens stue med et koben. Fra villaen forsvandt en Macbook Air og tilhørende oplader.

Tyvene brugte terrassedøren som flugtvej. Samme flugtvej valgte man også at bruge under et indbrud på Godthåbsvej. Det skete mellem klokken 18 og 21.30. Her blev et soveværelsesvindue brudt op, og udover smykker, forsynede tyvene sig også med villaejerens portvin, som de tog med fra stedet.

En beboer på Frederik 3.s Vej opdagede fredag klokken 20, at en mand, der angiveligt ikke havde et lovligt ærinde på adressen, forsynede sig med øl fra kælderen. Ifølge vagtchefen havde anmelderen set manden gå ned i den uaflåste kælder, tage en kasse Tuborg øl og køre derfra på en sort herrecykel.

Øltyven beskrives som mand, 45-50 år gammel, 190 centimeter høj, kraftig af bygning, skaldet og iført sort tøj.

Annonce

Kniv i lommen

To fredericianske mænd kunne ikke opføre sig ordentligt, da de befandt sig i Horsens’ natteliv, natten til lørdag.

Klokken 02.10 var en 21-årig fredericiansk mand den drivende part i et slagsmål på beværtningen Hekkenfeldt, og da politiet kom frem til stedet og manden, kunne det så samtidig konstatere, at den 21-årige havde taget en køkkenkniv med på diskotek. Den havde han i lommen.

Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven, og så fik han samtidig set politiets venterum indefra.

Han fik lov til at forlade politistationen klokken otte lørdag morgen.

Annonce

Opkast på gaden

Klokken tre natten til lørdag ville en patrulje i Horsens sikre sig, at en 21-årig mand fra Fredericia havde det godt til trods for, at han stod og kastede op på gaden.

Gestussen blev dog ikke modtaget med begejstring fra den unge mands side. Han kvitterede med ukvemsord rettet mod patruljen, og det blev han derfor sigtet for. Den 21-årige fredericianer blev efterfølgende taget med på stationen for at sove rusen ud.

Patruljen vurderede ikke, han var i stand til at tage vare på sig selv. Han fik også lov til at forlade politigården klokken otte lørdag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce