Annonce
Billund

Flere lokale kandidater til Fællesskabsprisen anno 2020

Torben Klovborg, Pernille Steffensen og Jan Juul Hansen udgør tilsammen Family Fun Factory. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Family Fun Factory og medarbejdere fra CoC Playful Minds er indstillet til nomineringen.
Annonce

Billund Kommune: Det er i år syvende gang, at Fællesskabsprisen skal uddeles. Prisen gives hvert år til den/de personer, projekt eller forening, som gør en ekstraordinær forskel for fællesskabet.

Indtil videre er hele tre fra kommunen indstillet til at blive nomineret til prisen, nemlig Family Fun Factory, Cecilie Tang-Brock og Helle Neigaard.

Family Fun Factory er en gruppe bestående af Pernille Steffensen, Jan Juul Hansen og Torben Klovborg. De er blevet indstillet for deres indsats til at skabe liv i Billund under coronaen med blandt andet coronashow, drive-in bio og drive-in banko.

Cecilie Tang-Brock og Helle Neigaard er begge medarbejdere hos CoC Playful Minds på Kløvermarken. Cecilie Tang-Brock er blandet andet blevet indstillet for sit arbejde med at hjælpe børn til at blive verdensborgere, og Helle Neigaard er blandt andet indstillet for sit arbejde med at skabe byrum samt udvikle børns kommunikations- og samarbejdsevner.

Af tidligere vindere af prisen kan nævnes grundlæggeren af Fangekoret, den sociale organisation Ventilen og Ombold Gadefodbold.

Indstillingen til Fællesskabsprisen er stadig åben.

Fællesskabsprisen blev stiftet i 2014 i samarbejde mellem statsminister Mette Frederiksen og en række store danske organisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Flertal bakker op om isolationskrav ved indrejse: Organisation spår konsekvenser for virksomheder

Kolding

Helt nyt kviktest-center åbner på mandag morgen: De ansatte er ved at blive uddannet til at pode

Annonce