Annonce
Kolding

Flere medlemmer af corona-ramt bridgeklub er testet positive: - Jeg havde håbet, smittekæden var sluttet

Bridgecentret håber, at forholdene tillader, at det kan slå dørene op igen mandag den 19. oktober. Foto: Søren Gylling
Antallet af smittede i Kolding Bridgecenter er nu oppe på 16, fortæller bridgeklubbens formand, der havde håbet på, at smittekæden var sluttet.
Annonce

Kolding: Tre nye medlemmer af Kolding Bridgecenter er nu også blevet konstateret smittet med coronavirus. Det betyder, at i alt 16 medlemmer i bridgeklubben har været smittet med corona, fortæller Karin Korup Jungdal, der er formand for Kolding Bridgecenter.

Den første melding om en postiv coronatest tikkede ind hos formanden sidste mandag, og løbende er hun blevet kontaktet af flere medlemmer, der har vist sig at være smittet med corona.

- Jeg havde håbet, at vi var ved at være der, hvor smittekæden var sluttet, og der ikke kom flere nye tilfælde til. Men der er jo nogen, hvor inkubationstiden har vist sig at være lidt længere, så det tager lidt længere tid at opdage, man er blevet smittet, siger Karin Korup Jungdal, der fortæller, at hun desuden også har hørt fra flere medlemmer, som er blevet testet negativ for corona.

Kolding Bridgecenter er delt op i afdelinger, og der er særligt én af afdelingerne, som er hårdt ramt. Ni-ti af de smittede stammer fra den afdeling, og det betyder, at bridgeklubben antager, at smittekæden er startet der. I alt er der smitte i seks afdelinger samt på tre kursushold.

Annonce

Berørte har fået besked

Karin Korup Jungdal fortæller, at alle berørte afdelinger og kursushold er blevet oplyst om smitten, og onsdag i sidste uge lukkede klubben helt ned for alle aktiviteter i klubben. Medlemmerne er desuden blevet opfordret til at blive testet.


Jeg havde håbet, at vi var ved at være der, hvor smittekæden var sluttet, og der ikke kom flere nye tilfælde til. Men der er jo nogen, hvor inkubationstiden har vist sig at være lidt længere, så det tager lidt længere tid at opdage, man er blevet smittet

Karin Korup Jungdal


- Ved at gøre de ting, vi har gjort, så håber vi, at vi har fået dæmmet op for smitten, inden den er bliver værre, siger fra formanden.

Smitten har bredt sig, selvom der har været stillet masser af håndsprit frem i forbindelse med spillene i Kolding Bridgecenter. Centret holder lukket til og med uge 42, og bestyrelsen vil bruge tiden på at drøfte, hvilke yderligere forholdsregler der skal indføres. De overvejer blandt andet, om de skal bede folk om at blive væk fra bridge i en uge, hvis de har været til en større komsammen, har Karin Korup Jungdal forklaret til JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce