Annonce
Haderslev

Flere nummerplader er blevet stjålet: Nu er Cestines blevet fundet igen

Cestine Knudsen studerer til dagligt på UC Syd, hvor hun læser en bachelor i engelsk og digital markedskommunikation. Natten til fredag blev hendes forreste nummerplade med CX 34 453 stjålet. Foto: Mikkel Hausted Hansen
På det seneste er flere nummerplader blevet stjålet i Haderslev. En af dem, der har været udsat for tyveriet, er 27-årige Cestine Knudsen. Hendes bil er før blevet stjålet, og hun undrer sig nu over, om det kan være den samme person, der har taget hendes nummerplade.

Haderslev: Opdateret: 1. december meddeler Cestine Knudsen, at hun har fået sin nummerplade tilbage igen.

Fredag formiddag gik 27-årige Cestine Knudsen ud til sin grå Citroën C1, der over natten havde holdt parkeret på Bøndergårdene i Haderslev. Men noget var ikke helt, som det plejede at være. Hendes forreste nummerplade var nemlig væk.

- Jeg kunne se, at hele pladen med nummerpladen på var blevet revet ud. Jeg tjekkede under bilen og rundt omkring i området for at se, om den lå der. Men det gjorde den ikke, så jeg ringede til politiet, siger Cestine Knudsen.

Annonce

Længere nede ad vejen lagde hun mærke til, at en bil havde fået knækket sin vinduesvisker af, mens en anden havde fået ødelagt et sidespejl.

Det er ikke længe siden, at Cestine Knudsen har været udsat for biltyveri, og vedkommende, der stjal hendes bil, var den samme, som også har begået indbrud i hendes lejlighed. Hun var derfor i starten nervøs for, om det kunne være den samme person, der nu havde stjålet hendes nummerplade.

- Men det er svært at sige, det er bare helt ekstremt. Det er ikke mere end en halvanden måned siden, at min bil blev stjålet. Jeg passer min mor lige nu, som er syg med kræft. Så hun har brug for at få handlet ind, og jeg skal køre hende til og fra sygehuset. Det er hovedsageligt det, jeg bruger bilen til, siger Cestine.

To andre tyverier

Senere om fredagen kommer Cestine tilbage til sin bil, hvor der nu sidder en papirlap i forruden. Her har en beboer i området skrevet:

Hej,

Kan se du mangler din nummerplade. Er den stjålet?? Jeg spørger, fordi jeg fik begge mine stjålet i sidste uge. Jeg holder parkeret i C1’eren ved papcontaineren lige ved din bil.

- Vedkommende, der holdt ved siden af mig, har altså også fået stjålet sine nummerplade til en bil af samme mærke og model som min. Så jeg tænkte, om gerningsmanden kunne være en person, der selv er ejer af en Citroën C1. Så jeg kørte lige rundt og tjekkede biler af samme model, men jeg kunne ikke finde noget, siger Cestine Knudsen.

Det er ikke første gang, at Cestines Citroën har haft besøg af ubudne gæster. For en halvanden måned siden blev bilen stjålet. Foto: Mikkel Hausted Hansen

I forgårs får hun tilsendt et opslag fra Facebook, hvori en tredje skriver, at han i lørdags også har været udsat for tyveri af nummerplader. Denne gang på en Renault Grand Scenic.

- Det er bare mærkeligt, at der på så kort tid er blevet stjålet så mange nummerplader, og man kan jo ikke vide, hvad de bliver brugt til, siger Cestine Knudsen.

Denne seddel sad i Cestines forrude, da hun fredag eftermiddag kom tilbage til bilen igen. Privatfoto

Da det kun er den forreste nummerplade, Cestine mangler, så kan hun fortsætte med at køre i bilen. Tyveriet er anmeldt, og hun har bestilt en ny nummerplade.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Prisbelønnet industrivirksomhed er gået konkurs: Nu skal den sælges til højestbydende for at redde arbejdspladser

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Politi indfører nattelivszone for dømte personer i Kolding: Se hvor de ikke må vise sig

Kolding For abonnenter

29-årig mor dømt for at tæve kæreste med ledning og stikke ham med kniv: Nu er parret kærester igen

Varde

Politiet beder om hjælp: 84-årig mand forsvundet fra plejehjem

Esbjerg

Borgmestre raser efter besøg på Christiansborg: - Folketingspolitikere befinder sig jo på en anden planet

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Varde For abonnenter

Firma med næsten 30 års erfaring er konkurs i tid med højkonjunktur: Ansatte afskediget og fritstillet

Sydjylland

Inden aftenens pressemøde - 6629 nye smittede er ny rekord for hele pandemien: Men her i landsdelen er smitten faldet i syv ud af ti kommuner

Aabenraa

Efter et hårdt første leveår med nedlukninger og restriktioner: Restaurant får stor hæder i førende dansk spiseguide

Skoleelever hjemsendes fra og med 15. december

Erhverv For abonnenter

Tre venner fra 3.g bag nyt iværksætterfirma: Vil skrotte karkluden og sæbe til rengøring

Tønder For abonnenter

Politiet kommer: Nu er lokalerne til ny nærpolitistation fundet

Sønderborg

Socialdemokratiet har fordelt deres roller i det nye byråd

Annonce