Annonce
Haderslev

Nu er det endeligt: Ny lægepraksis i Haderslev

En ny lægepraksis i Haderslev by er på vej takket være penge fra kommunen, regionen og staten. Arkivfoto: Mikkel Møller Jørgensen/Scanpix
Nu er udvidelsen af sundhedscentret i Haderslev by endeligt vedtaget. Der bliver plads til mammografiscanning i centret på Clausensvej.
Annonce

HADERSLEV: Så er det endelig en kendsgerning: Haderslev by får en ny lægepraksis.

Samtidig åbnes der for mammografiscanning, en styrkelse af den kommunale sygepleje og bedre rammer for kommunens sundheds- og forebyggesestilbud.

Det er en realitet efter, at Haderslev Kommune og Region Syddanmark nu er enige om at bidrage til et byggeprojekt på centret på Clausensvej til i alt 13.8 millioner kroner.

Annonce

- Markant udvidelse

Sundhedshuset skal udvides med 650 kvadratmeter, og det indledende arbejde vil efter planen begynde i slutningen af i år. Det forventes, at udvidelsen er klar ved udgangen af 2021.

Hovedparten af pengene til arbejdet kommer fra Sundheds- og Ældreministeriet, der har sendt 7,28 millioner fra en pulje til formålet. Det var langt fra, hvad kommunen og regionen havde søgt om, men derfor er formanden for regionens udvalg for det nære sundhedsområde, Bi Libergren (V) alligevel godt tilfreds. Pengene vil sikre en "markant udvidelse" af sundhedscentret, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce