Annonce
Aabenraa

Flere ringriderforeninger får penge fra Aabenraa

De 50.000 kroner, der var afsat til afvikling af selve ringridningen i Aabenraa, fordeles nu blandt de foreninger, der plejer at have ryttere med. Arkivfoto: Claus Thorsted

AABENRAA: Amtsringriderforeningen i Aabenraa måtte først i denne måned aflyse selve ringridningen, som foreningen ellers havde planlagt at gennemføre, selv om 125 års jubilæumsfesten måtte aflyses på grund af corona.

Men selv om det kun skulle være rytterne og deres pårørende, der fik adgang, har det vist sig at være en omfattende opgave med kontrol, registrering, indhegning af pladsen og lignende. Derfor er det arrangement også aflyst. De 50.000 kroner, der var afsat til formålet, bliver nu i stedet sendt ud til de lokale ringriderforeninger, som bidrager til den store amtsringridning.

Det var planen at udbetale et beløb for hver galge, en forening står for, og det var fastsat til 2500 kroner.

Annonce

- Men vi må konstatere, at vi ikke rammer alle de foreninger, der deltager med ryttere i Aabenraa på den måde. Derfor sender vi nu i stedet et beløb til alle foreninger - og det er 49 i alt, fortæller formanden for amtsringriderforeningen, Gerth Petersen.

Til gengæld er amtsringriderforeningen nødt til at sætte beløbet ned til 1000 kroner per forening for at få pengene til at slå til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce