Annonce
Esbjerg

Flere selskaber på Esbjerg Havn solgt til shippingfirma fra Fredericia

SDK Shipping A/S i Fredericia gør sin entré på Esbjerg Havn med købet af tre selskaber fra Niels Winther Group. Arkivfoto: Michael Bager
SDK Shipping A/S i Fredericia gør sin entré på Esbjerg Havn med købet af tre selskaber fra Niels Winther Group.
Annonce

Esbjerg: En række selskaber i Niels Winther Group (NW Group) på Esbjerg Havn - Niels Winther Maritime, Esdan-Stevedoring samt hæderkronede Juhl & Ehrhorn – overtages af shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping A/S i Fredericia.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

De tre selskabers kerneforretninger er inden for blandt andet agentur, befragtning og stevedoring.

- Vi skulle ikke bruge lang tid på at overveje det, da muligheden opstod. Alle 3 selskaber har et utrolig godt renommé i markedet og kernekompetencer, der passer perfekt ind i SDK. Vi har gennem de seneste år ofte haft opgaver på Esbjerg Havn, men har følt vi burde være repræsenteret med eget kontor for at kunne udvikle vores forretning i området yderligere, udtaler Søren Gran Hansen, administrerende direktør i SDK-gruppen.

Med opkøbet af de tre selskaber i Esbjerg er SDK Shipping A/S nu fysisk repræsenteret i en af Danmarks største havne, hvilket længe har været en ønsket lokation for at styrke koncernens markedsposition i Danmark.

- Selskaberne har været dygtig drevet af de tidligere ejere og medarbejdere, og med købet får vi et rigtig godt og solidt team, der passer ind i SDK Shipping. Samtidig har Esbjerg Havn gennem mange år forstået at vækste og udvikle yderligere arealer, hvilket vi har fulgt tæt. Med et lokalt forankret kontor i Esbjerg ser vi derfor enestående muligheder for at udvikle samarbejdet yderligere med nuværende og nye kunder, fortæller Søren Gran Hansen.

Vi ønsker at koncentrere os endnu mere om NW Groups øvrige aktiviteter og har derfor besluttet at give stafetten videre til SDK Shipping.

Henrik Otto Jensen og Michael Lodberg, Niels Winter Group

Annonce

Drift forventes uændret

Om salget af virksomhederne udtaler Henrik Otto Jensen og Michael Lodberg i pressemeddelelsen:

- Vi ønsker at koncentrere os endnu mere om NW Groups øvrige aktiviteter og har derfor besluttet at give stafetten videre til SDK Shipping. Vi har længe fulgt SDK-gruppen og deres positive vækstrejse og føler, at SDK Shipping er de helt rigtige ejere til at sikre den fortsatte udvikling af selskaberne.

I pressemeddelelsen heddet det videre, at selskaberne og den daglige drift forventes at fortsætte uændret i den allerede kendte struktur. Dermed fastholdes det høje kvalitetsniveau overfor kunder og samarbejdspartnere.

SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik og chartering samt services til cruiseindustrien via gruppens 25 egne kontorer.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Juristen Ali fra Sønderjylland blev nævnt som rollemodel af Ellemann på direkte tv

Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce