Annonce
Kolding

Flere skoler i Kolding ramt af coronasmitte

Efter at flere skoleelever er kommet tilbage i skole, er der igen opstået enkelte smittetilfælde på skolerne i Kolding.  Foreløbig har der dog kun været få tilfælde, hvor det har været nødvendigt at sende en helt klasse og flere medarbejdere hjem som nære kontakter til de smittede. Arkivfoto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Kolding: Der er i de seneste dage opstået enkelte tilfælde af coronasmitte på flere folkeskoler i Kolding.

På Bakkeskolen drejer det sig om elev i 8. klasse, hvor eleven senest var i skole i tirsdags, og efter den positive test er 25 elever og to medarbejdere sendt hjem i isolation og til test, da de er nære kontakter til den smittede.

På Sdr. Bjert Centralskole er en elev i glidende overgang testet positiv, og her er 18 elever og fire medarbejdere sendt hjem som nære kontakter.

Annonce

Også på Aalykkeskolen har man haft et smittetilfælde, der betyder hjemsendelse af en hel klasse. Her er det en elev i 9. klasse, som i mandags fik positivt testsvar. 16 elever og fire ansatte er nære kontakter og er altså sendt hjem.

De nære kontakter må alle komme tilbage i skole igen, når de har et negativt testsvar efter den test, de får foretaget på sjettedagen for seneste kontakt med den smittede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Afspærring i Østergade fjernet: Beboere må flytte permanent

Annonce