Annonce
Sønderborg

Flere store navne på plakaten til Nord-Als Musikfestival 2020

Aqua spiller for første gang på Nord-Als Musikfestival til sommer. PR Foto

Nordborg: Nord-Als Musikfestival er stolte af at kunne føje Aqua, Gilli og Rikke Thomsen til programmet for næste års festival.

Billetsalget er begyndt, og det er stadig muligt at få fingrene i de billige billetter.

Det bliver første gang nogensinde at Aqua spiller på Nord Als Festivals parkscene. Det har længe været et stort ønske i musikgruppen, at kunne præsentere dette popband.

Bandet er kendt for nogle utroligt energifyldte koncerter, hvor det ene hit efter det andet sætter ild i det hele.

Gilli har gennem de sidste par år bevist, at han er de unges popsmed nummer 1. Han har overhalet alle danske artister på albumhitlisten, og er lige nu det tætteste festivalen kommer på et decideret hovednavn til de unge.

Rikke Thomsen er så lokal som man kan blive. Født og opvokset i Sønderjylland. I 2019 modtog hun modersmål prisen, samtidigt med hun udgav albummet "Omve’n Hjemve". Billetsalget til årets festival er startet. Billetterne kan købes på billetsalg.dk

Der vil løbende blive offentliggjort flere navne til programmet. Følg festivalen online.

Annonce
Der er kræset for de unge festivalgængere med Gilli på Nord-Als Musikfestival til sommer. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vand på motorvejen sendt bil i autoværnet

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce