Annonce
Trekantområdet

Flertallet er tilbage på coronaramt skole - men en række elever og ansatte er fortsat i isolation

Efter sidste uges nedlukning er der igen liv på Firkløverskolen i Givskud - dog er det ikke alle elever og ansatte, der er tilbage. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Et par lærere samt omkring 10 elever fra Firkløverskolen i Givskud er fortsat hjemme efter sidste uges coronanedlukning.

Givskud: Omkring to tredjedele af eleverne samt størstedelen af personalet på Firkløverskolen i Givskud er igen tilbage på skolen efter sidste uges nedlukning.

Her måtte alle med undtagelse af en enkelt elev sendes hjem, fordi flere medarbejdere samt én elev var smittet med coronavirus.

Mandag morgen er hovedparten af elever og personale altså mødt ind, men det bliver ikke til en helt normal skoleuge, fortæller skoleleder Preben Skov Christensen.

Annonce

- Vi er ramt på personalesiden, og det påvirker også driften, da vi fortsat har nogle syge medarbejdere, og det gør, at det er lidt presset, siger han.

Skolens afdelingsleder, Mogens Bang, fortæller, at tre lærere fortsat er hjemme, fordi de er smittet med corona.

- Vi har nogle vikarer inde i stedet, men det er klart, at skoledagen ikke ligner sig selv. Vi laver den faglighed, vi har kompetencer inde til, og så laver vi nogle sociale ting og prøver at styrke trivslen. Nu har eleverne ad flere omgange været hjemme, og selvom det kun var en uge i denne omgang, så handler det om at få den del med og få dem godt tilbage, siger Mogens Bang.


Vi kører den faglige undervisning, vi kan, og som giver mening i forhold til, at der er så mange væk.

Mogens Bang, afdelingsleder Firkløverskolen Givskud


20-25 børn er fraværende

Mandag morgen vurderer afdelingslederen, at omkring 10 elever ikke er mødt i skole, fordi de også er konstateret smittet, mens en række forældre for en ekstra sikkerheds skyld har valgt at holde 10-15 børn hjemme.

- Vi kører den faglige undervisning, vi kan, og som giver mening i forhold til, at der er så mange væk. Vi sætter nogle aktiviteter i gang - blandt andet er vi ved at stille en pumptrack-bane op i forbindelse med, at DM i landevejscykling kommer forbi, siger Mogens Bang.

Det ene barn, der ikke var hjemsendt, har tidligere været smittet, og derfor var eleven ikke nødt til at gå i isolation. I stedet blev løsningen, at eleven i sidste uge var tilknyttet børnehaven.

- Det var en fra før. Eleven har ikke været der i mere end to måneder, så vedkommende kom tilbage i børnehaven til kendte omgivelser og kendte voksne en uges tid, siger Preben Skov Christensen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Linda er en af de irriterende pårørende: Datter på 70 insisterer på at blive hørt om sin mors behandling

Aabenraa For abonnenter

Deres største overskud nogensinde: Stort møbelhus har ansat 20 nye medarbejdere for at kunne følge med

Aabenraa

Michael tog en maraton i Lillebælt: Svømmede fra Aabenraa til Assens på 14 timer

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

Sydjylland For abonnenter

Der er lige nu ekstremt tørt i Syd- og Sønderjylland: Landmænd står med kæmpe udgifter på grund af det vilde vejr

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kolding

Geografisk Have kæmper mod umulig plante: - Den forsvinder nok aldrig

EfB

Patrick Schmidt og de andre angribere får ny konkurrent: EfB henter stortalent til angrebet

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Sønderborg

Damerne strålede, skålede og skrålede

Erhverv For abonnenter

Nichemejeri: 400 ton ost om året tager nu en bæredygtig drejning

Aabenraa

Foder, stalde og udstyr er skyllet væk i de enorme vandmasser: Sønderjysk par samler ind til de katastroferamte dyr i Tyskland

Annonce