Annonce
forside

Fliser kastet gennem butiksrude

De tre mænd var væk, før politiet dukkede op i Tønder. Arkivfoto

TØNDER: Fredag nat blev ejeren af Abild El på Ribelandevej i Tønder vækket med et par kæmpe brag.

Det viste sig, at ukendte gerningsmænd havde kastet to fliser ind gennem butiksruden, som naturligvis blev knust ved episoden. Det oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Bjørn Pedersen.

Hændelsen udspillede sig klokken 03.05, og de to fliser, der blev benyttet, måler begge 10 gange 20 centimeter, fortæller vagtchefen.

Overvågningsbilleder fra området viser, at det er tre mænd, der står bag hærværket, som politiet takserer som forsøg på indbrud, selv om der ikke blev stjålet noget.

Det var ejeren, der alarmerede politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce