Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Flot sejr: Pytlick & Co. slår ukrainsk Champions League-deltager

Jan Pytlick og SønderjyskE er i den grad på rette vej. Foto: Jacob Schultz
Annonce

- Vores hidtil klart bedste træningskamp.

SønderjyskE-cheftræner Jan Pytlick vandt meget tilfreds med præstationen i mandagens træningskamp i Hamborg mod ukrainske HC Motor Zaporoshye, der i denne sæson igen skal spille med i Champions League.

SønderjyskE var hårdt presset i store dele af kampen, men i de sidste minutter lykkedes det med fint spil og god fight at få tingene vendt - og så endte testen med en overraskende SønderjyskE-sejr på 27-25.

Nyerhvervelsen Noah Gaudin fra Frankrig var en af SønderjyskE's absolut bedste spillere i kampen, og han fik også scoret hele ni mål i opgøret.

Hos SønderjyskE var Thomas Mogensen tilbage i truppen. Han har haft problemer med et trælår og spillede ti minutter mod HC Motor Zaporoshye, og det gik fint.

- Vi er meget tilfredse med kampen. Vi formår at komme tilbage i opgøret, hvor vi med otte  minutter tilbage er bagud med tre mål. Vi viser her stor en tro på tingene. Vi viser os selv og hinanden, at vi kan vende kampen selvom vi er underpres.

SønderjyskE indleder ligaen med en hjemmekamp mod Skjern Håndbold den 2. september.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce