Annonce
112

Flugtbilist: 79-årig mand fortsat i kritisk tilstand

Politiet leder fortsat efter vidner, der er stødt på den formodede flugtbilist, som onsdag eftermiddag kørte en 79-årig, mandmlig cyklist ned på Hjerting Landevej ved Alslev. Arkivfoto: Morten Nielsen
Annonce

Alslev/Hjerting: En 79-årig mand fra Hjerting er torsdag fortsat i en meget kritisk tilstand, efter han onsdag klokken 15.45 på sin cykel blev kørt ned af en bil på Hjerting Landevej ved Alslev.

Han blev efter ulykken i helikopter fløjet til universitetshospitalet i Aarhus. Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser flugtbilisten, der kørte den 79-årig mand ned. Men hidtil har ingen meldt sig, ligesom det er meget sparsomt med vidner.

Flugtbilisten stak af mod Hjerting i en firehjulstrækker, der beskrives som brun eller bronzefarvet med åbent lad. Mærket er ukendt, men der er formentlig tale om en Toyota eller en VW. Derudover er højre sidespejl beskadiget som følge af ulykken. Flugtbilisten kom kørende ad en sidevej nord for Alslev og drejede derefter ud på Hjerting Landevej, hvor den ramte cyklisten.

- Vi vil gerne opfordre folk til at kontakte os, siger vagtchef Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet kan kontaktes på telenummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Bojesen-figurer stjålet

Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce