Annonce
Haderslev

Flugtbilist med 200 km/t: Kørte narkopåvirket med sønner på bagsædet

Manden kørte med over 200 kilometer i timen, mens hans to sønner sad på bagsædet. Arkivfoto: Scanpix

Haderslev: En 33-årig mand fra Haderslev blev torsdag eftermiddag jagtet af Syd- og Sønderjyllands Politi med mere end 200 kilometer i timen. Manden viste sig at være narkopåvirket og på bagsædet havde han sine to drenge på seks og syv år. Det skriver bt.dk.

Politiet starter jagten i Holsted ved Vejen. I første omgang slipper manden væk, men lokale borgere hjælper med at få manden fanget.

Et ægtepar ser bilen bag Brugsen i Hovborg og spærrer vejen for manden ved at parkere deres egen bil foran mandens.

- Vi vil gerne sende en stor ros til de lokale borgere som hjalp os, og de kunder fra Brugsen som viste en stor omtanke for børnene, siger vagtchefen til bt.dk.

Mandens blodprøve viste, at han var narkopåvirket, og desuden kørte han uden føreret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce